Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bartánőm mindig ezt csinálja és nem tudom eldönteni hogy idegesít vagy aranyos. Szerintetek? (lenn tovább)
Figyelt kérdés
mindig mikor valaminek örül, vagy büszke magára(mert amúgy kis szerencsétlenke és kérbalkezes) de ha valami siekrül mindig édesen mosolyog és megtapsikolja magát xD
mások néha furán néznek ilyenkor rá akkor úgy érzem kicsit idegesít de mégis aranyos közben
(tudom nem egy nagy problém)de úgy gondoltam megkérdezem, hogy idegenek számára ez mmilyen, mert rá furán néznek ekkor a többiek
szerintetek?
2010. júl. 23. 21:01
11/17 anonim válasza:
Lehet egy fogyatékos kisugárzása.
12/17 A kérdező kommentje:
:S
hát marhára nem az
nagyon szép lány az egyszer biztos
2010. júl. 23. 22:22
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos,ha meg mások ezt észreveszik,nem kell egyből azt gondolni,hogy rosszra gondolnak.
16/17 anonim válasza:
Ne törődj másokkal, csak a barátnőd jókedvét/sikereit irigylik! ... Inkább húzd ki magad, hogy veled van :)
Amúgy én is szoktam így hülyülni :)
L/17
17/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de én még dilisebb! Barátomat néha igazán frusztrálja a viselkedésem, mindig azt mondja, mások elött ne nagyon, ha kettesbe vagyunk akkor aranyos. De engem nem érdekel mások véleménye! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!