Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bartánőm mindig ezt csinálja és nem tudom eldönteni hogy idegesít vagy aranyos. Szerintetek? (lenn tovább)
mindig mikor valaminek örül, vagy büszke magára(mert amúgy kis szerencsétlenke és kérbalkezes) de ha valami siekrül mindig édesen mosolyog és megtapsikolja magát xD
mások néha furán néznek ilyenkor rá akkor úgy érzem kicsit idegesít de mégis aranyos közben
(tudom nem egy nagy problém)de úgy gondoltam megkérdezem, hogy idegenek számára ez mmilyen, mert rá furán néznek ekkor a többiek
szerintetek?
énis szoktam ilyet:)
de talán legközelebb fogd le a kezét, és csókold meg, majd mondd azt:"Ügyi vagy Szivem" és öleld át:)
hidd el örülni fog neki, és leszokik erről
szerintem idegesítő-de ez az én véleményem-neked meg ez legyen a legkevesebb problémád a barátnőddel :))
21/L
lehet most idegesit vagy valami, de gondolj bele miután szakitotok mennyire fog még a legnagyobb hibája is hiányozni =) az ember mindig csak akkor jön rá mi milyen értékes miután elvesziti, tapasztalatbol mondom ^^
16L
engem igazából nem idegesít
csak mint irtam, hanem mások néznek rá ekkor furán
de ő annyira más világban él:)és őt nem érdekli, mindig pozitiv és becsülöm ezért
csak kíváncsi votlam, ez miért oylan idegesítő másnak
szerintem is aranyos szokás de ha én a barátomtól mindig ölelést meg csókot kapnék azért h ne csináljak ilyet akkor tuti én is felvenném ezt a szokást:P
meg szerintem alapból aranyos szokás...nekem nem lenne idegesítő
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!