Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnatok engem így, ezzel az élettel társnak, feleségnek? Hogyan vélekedtek erről?
Az én nejem ekcémás. Interneten ismerkedtünk meg. Amikor személyesen is találkoztunk éppen jobb állapotban volt a bőre, de azért itt - ott látszott. Nem is figyeltem erre, nem ez érdekelt vele kapcsolatban! A személyisége, a habitusa, a stílusa fogott meg, de a külsejében sem csalódtam. Sportos, de nőies alkat, helyes arc.
Idővel megismertem azt is, amikor rosszabb állapotban van a bőre. Nekem csak az járt a fejembe az első ilyen alkalommal, erről nem ő tehet, ez egy betegség. Én cukorbeteg vagyok. Én sem kértem, ezt a lapot osztották. Amiben tudtam támogattam, támogatom a betegségével kapcsoltban is. Ő is megtesz mindent a javulása érdekében, de sokszor belefárad. Ekkor nagy szüksége van az én támogatásomra, lelki erőmre. Többször mondta, amióta együtt vagyunk, sokkal nagyobb a leli ereje, azóta igen keveset agyal a problémán, nem stresszeli magát miatta. Amióta pedig gyerekeink vannak, még erősebb lett! (mellesleg, terhesség alatt a bőre szinte teljesen normálisra váltott)
Kedves kérdező! Te elmondani nem mered senkinek a betegséged, de nejem nem tudja igazán elrejteni a problémáját. Hiszen a szem előtt van. Mégis képes lelkileg erős és önbizalommal teli lenni.
(megsúgom, egyik nagy trükkje mindennek, a manapság divatos megfogalmazásban: "leszarom tablettát szed" :-) Mármint a primitív hülye emberek véleményét tojja le.
Éld az életed! Ne másokért, magadért! Aki szereti önmagát, azt sokan mások is megszeretik!
Sok erős kívánok!
Nekem meg ajakherpeszem van, ovis korom óta. Amikor kijön, figyelek hogy ne fertőzzek meg másokat.
Onnantól kezdve hogy nem fertőzöl és nem haldokolsz, le van ejtve. Azt meg, hogy ez a szegények betegsége stb stb nem tudom honnan vetted. Régen lehet hogy így volt, de ma már ki gondol erre?
Ne csinálj ebből nagyobb ügyet mint amekkora.
22
No vagyok, csak az elmeleti reszt irom. Nem tudom, hogyan kaptad el. Nem volt mar vedettseged, vagy ez is a tuberkolozis uj vallfaja?
Mindenekelott orvossal tesztelternem, van-e meg vedettsegem. Szeretnem latni az orvosi papirjaidat elsosorban amiatt, hogy el merjem hinni, nem fertozol-e. Maskulonben megtudakolnam, mi a megoldas, ujraoltatni magam, stb...
Ha tetszenel, beledszeretnek ellenkezo nemukent, meg az esetleges rossz kilatasaid se tantoritananak el. Sosem tudhatja ugysem senki, es a szivem utan megyek, ami testi vonzalmat is jelent.
Ha a testeden barmi elvaltozas lenne, de nem befolyasolna, amilyennek meglattalak, akkor ez se szamitana.
Viszont kozos hitelt nem vennek fel, ha nem 100%, mert ahhoz jozan esz kell.
Remelem, ferfi is igy erez, aki neked fontos.
Nem férfi vagyok, de tudtommal kezelhető ma már. Akkor mi a gond?
Unoka nagybátyámnak is ez volt a baja. Kezelték és utána nem fertőzött, bár sajnos a tüdő műtét lett a vége. De lett normális családja.. szoval a félelmed alaptalan.
Simán elfogadható. Ha Te gondtalanul tudsz élni akkor bárki ugyanígy gondtalanul él veled is.
A felesleges rettegés és pánikot felejtsd el mert ez mérgezi meg a kapcsolatot nem egy betegség a múltból
Most rideg leszek, de muszáj, mert ostoba vagy.
A tbc nem a személyiséged része, ami az egyetlen ami számít egy társkapcsolatban.
Már 2 választ is adtam. Azt hittem, hogy már akkor lelket öntöttünk beléd...
Valóban levetkőzhetnéd a félelmedet, hiszen már nem fertőzöl. Ugye, amiatt sem izgulsz, hogy valamikor náthád volt? Emiatt se izgulj és ne szégyelld, ne emészd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!