Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elfogadnatok engem így,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elfogadnatok engem így, ezzel az élettel társnak, feleségnek? Hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, normálisnak mondható élettel, átlagos kinezettel, munkahellyel. Néhány évvel ezelőtt váratlanul egy iszonyú csúnya betegséget kaptam, ma sem tudom, hogy honnan. Tbc-s lettem. Mai napig nem bírom feldolgozni. Titkolom mindenki elől, rettegek, hogy ha kiderül, attól félek sokan megbellyegeznek, elfordulnak tolem. Ismerkedni sem merek ez miatt a félelem miatt. Mert rettegek hogy ha megtudja, ugyis elhagy, és meggyulol.
2020. febr. 17. 19:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Természetesen szigorúan betartottam a kezelést. Csak az a tapasztalat, hogy ez a betegség sokakban valamiféle undort, félelmet vált ki... Nagyon nehezen birkózom meg ezzel. Hiszen ez úgy el a koztudatban, hogy a szegények, elmaradott betegsége....
2020. febr. 17. 21:23
 12/30 anonim ***** válasza:
63%

A tested már kigyógyult én pedig szívesen kigyógyítanám a lelked is ebből a hülyeségből. (elnézést a kifejezésért) A gond csak az, hogy korban valószínű nem passzolok már egy fiatal nőhöz 🙄😕

48+Ffi

2020. febr. 17. 22:09
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Volt már TBC-s barátnöm (Kezeltette és nem fertözö stádiumban voltunk együtt.) Semmi gond nem volt!!! (Talán az egyetlen, hogy nagyon nagy volt a szexuális "ÉTVÁGYA", de ettöl nem voltam szomoru.)
2020. febr. 17. 22:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nagyon jól tudják kezelni. Nem vagy fertőző, valószínűleg már rég meggyógyultál. Nincs rádírva, hogy ilyen betegséged volt.

Te szerencsés vagy, nekem nem is egy fogyatékosságom van, amelyeket nem tudok eltitkolni és komoly hátrányt jelentenek. Egyébként teljesen megértem érzéseidet, sok ember megriad attól, amit nem ismer, vagy valóságtól elrugaszkodott elképzelések, félelmek miatt utasíthat el, de esetedben ez már nem áll fent, szerintem. Én is hallottam olyat, akinél e betegséget találtak, kikezelték, tünetmentes. E betegség régen jelentett problémát, amikor nem voltak rá gyógyszerek.

2020. febr. 28. 18:43
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Édesapám jött haza a háborúból tüdő TBC-vel. Már akkor hathatós gyógyszerek voltak, amik segítségével fertőzőmentes lett. Orvosok tanácsa szerint külön étkészlete, ágya, pohara volt, így senkit nem fertőzött meg a családban.

Voltak iskolatársaim is, akiket teljesen kikezeltek.

Kérve kérlek, kedves Kérdező, hogy ne komplikáld ezzel az életed! Vedd úgy, mintha az influenzád lett volna kikezelve. Ha sikerült lelket öntenem beléd - boldog vagyok.

2020. febr. 28. 19:19
 16/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ennyire kedvesek vagytok és tamogattok
2020. febr. 28. 19:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy milyen korosztaly az aki ezt így gondolja, és ilyen elfogadassal kezeli?
2020. febr. 28. 19:51
 18/30 anonim ***** válasza:
34%
Elfogadnálak. De mivel nekem is van bajom az a kérdés,hogy te elfogadnál e? Mert az én bajomból nem lehet meggyógyulni.
2020. febr. 29. 10:44
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

volt elmúlt,gondolom nincs a homlokodra írva.

meg gyógyultál.

ezek után nem hiszem,hogy releváns volna most vagy a jővőben felhozni ezt a témát,még párkapcsolatban sem.

2020. febr. 29. 16:08
 20/30 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

A 15 alatt írt válaszomból következtetheted, hogy nem vagyok mai gyerek, ha édesapám már harcolt a háborúban. Nem titok: 79. évemet taposom, férfi vagyok.

Egy válaszoló azt tanácsolta, hogy a volt betegségedet nem említsd meg az udvarlóidnak (pillanatnyilag, Neked, még ezt a kifejezést használom a pasi, srác, fiú párom, haverom barátom stb) helyett. Szerintem ne kürtöld azonnal világgá, de amikor kezd komolyra fordulni a kapcsolat, akkor nyugodtan rukkolj ki ezzel is, mert előbb-utóbb a családban úgyis valaki elszólja magát. Ne állítsd őt stresszhelyzet elé, vagy gyanakvás elé, hogy mi minden lehet még, amit eltitkolsz előtte. Azt tanácsolom, hogy nyíltan mondd meg, közöld, hogy kikezeltek, különben kórházban lennél, fertőző osztályon, nehogy tovább fertőzd az embereket. Közöld azt is, hogy ez nem kiújuló betegség, ami el lett fojtva, aztán egyszer csak újra felüti a fejét. Persze, egy újabb fertőzés nincs kizárva, ahogy másoknál sincs kizárva az, hogy megfertőződjenek. DE EZ NEM TŐLED LESZ és az önfertőzés is ki van zárva. Ez utóbbi (önfertőzés) nagyon lényeges.

Ha ilyen őszinte nyilatkozat után okot keres a fiúd (változtattam a megnevezésen) a szakításra - NE BÚSULJ! Van másik, harmadik...

Minden jót!

Ha van kérdésed, közölni valód - nyugodtan írj.

2020. febr. 29. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!