Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek mennyire számít hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire számít hogy a barátnőik mit gondolnak a pasijukról?

Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 08:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszeljuk de nem valtoztata semmit sem a velemenyunk

Az 3gyik baratnomnak viszont nagyon ha azt mondjuk gaz a pasi azonnal ejti

Szoval valtozo h kibekennyire befolyasolo tenyezo a baratnok velemenye

2020. febr. 16. 11:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igaz barátnőm három van, mindegyik gyermekkori. A többi csak ismerős. Nyilván nekem az igaz barátaim véleménye fontos, hiszen ők objektíven látják a dolgokat. Bele nem szólnak a magánügyeimbe, de ha tanácsot kérek, adnak. Fordítva is igaz.

Amúgy sajnos volt pár ember az életemben, aki csak úgy tett, mintha mellettem állna. Persze mindig az ilyenek voltak az elsők, akik összefeküdtek azzal, akit szerettem. Akik hátba szúrtak úgymond, mert nekik viszketett a pi.. juk. Volt egy ilyen most is éppen, hát levettem róla a kezem. Remélem, csak annyit kap attól az embertől, amennyi rosszat én... Megérdemlik egymást, az az igazság. Ezért bízom én nehezen az emberekben, az ilyenek miatt.

2020. febr. 16. 11:56
 23/31 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem felnőtt nők nem foglalkoznak a barátnőik véleményével,kisebb gondjuk is nagyobb ennél.Max.a húsz év körüliekre jellemző ez(már akire).
2020. febr. 16. 11:57
 24/31 anonim ***** válasza:
64%

Külsőre még nem volt olyan, hogy lebeszéltük egymást, kinek mihez van gusztusa.

Belsőre meg persze. Mikor a gazdag barátnőd párja "aranytojást tojó tyúknak" hívja a barátnődet, meg tervezgeti, milyen szuper gamer szobát fog berendezni anyósék pénzéből, az elég meredek. De nem tudom, mások milyenek, mert ezt is úgy kell előhozni, hogy a másik ne sértődjön meg. Én leginkább azt vettem észre, hogy a legtöbb nő inkább nem beszél többet a barátnőivel, ha a pasiját sértegetik, vagy kimondanak valamit, amitől ő is fél.

2020. febr. 16. 13:23
 25/31 anonim ***** válasza:
12%
Nincsenek barátnőim, nem hiszek a női barátságokban. De a családom véleménye fontos. Nem döntő értékű, de sokat nyom a latba. 28/N
2020. febr. 16. 13:38
 26/31 anonim ***** válasza:
31%
Nekem sincsenek barátnőim. Voltak egy darabig, aztán az egyikük átvette az uralmat a társaság fölött, na, én akkor kollektíve szakítottam az egész bandával. Azóta sokkal jobban érzem magam.
2020. febr. 16. 16:22
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Neki olyan csajszi kell, aki után a pasik forgolódnak. Mi ez, ha nem szánalom?

2020. febr. 16. 18:54
 28/31 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó, igen, a férfiak között is van ilyen. Ti nők viszont mind ilyenek vagytok.
2020. febr. 16. 19:01
 29/31 anonim ***** válasza:
69%

"vagy kimondanak valamit, amitől ő is fél."

Vagy kimondanak valami oltári nagy baromságot, irigységből és korlátoltságból. Van barátnőm aki még ő volt megsértődve, hogy a párommal kapcsolatban nem jött be a jóslata. Abszolút neki állt feljebb. Mondjuk nem voltunk soha igazán jó barátnők. Akik igazán jók, ők nem akarnak ledominálni a baromságaikkal.

2020. febr. 16. 19:33
 30/31 anonim ***** válasza:
77%

Ledominálni a baromsággal? Neked ezek szerint szar barátaid vannak. Szóltam a barátnőmnek, hogy a pasija nagyon kontrolláló. Megharagudott, egy darabig nem beszélt velem. Most meg nekem sír, mert nem akart második gyereket, de a pasija nem engedte (!) abortuszra.

De igen, irigy és korlátolt vagyok.

2020. febr. 16. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!