Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek mennyire számít hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire számít hogy a barátnőik mit gondolnak a pasijukról?

Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 08:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Bnőim mindig... játszanak az aktuális barátommal. Úgy tesznek mintha tetszene nekik aztàn a srác gyakran bedől ennek és elkezd nekik bókolni ők meg röhögnek a hàta mögött."

Hát jó hülye barátnőid vannak. Én ezeket nem nevezném barátnőknek.

2020. febr. 16. 09:46
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyáltalán nem számít
2020. febr. 16. 09:59
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy bizonyos kor felett már nem a barátnők véleménye határozza meg, hogy kivel jön össze az ember és kivel nem. Mármint biztos van az a réteg, nem azt mondom, de az meg kit érdekel, normális nő szerintem 14-15 éves kor felett, vagy nagyon maximum 20 éves kora felett már nem hagyja, hogy a barátnők befolyásolják a párválasztásban. Az persze egy dolog, ha a pasim bántalmazó, veszélyes alak lenne, és a barátnőim megpróbálnának figyelmeztetni és megvédeni, ha már én nem látom a lila ködtől, de úgy egyébként? Az, hogy nekik mennyire tetszik ránézésre, mennyire szimpatikus, nem különösebben érdekel, nekem kell vele együtt élnem, nekem kell tetszenie és vonzónak lennie. Egyébként a férjemmel van közös társaságunk is, akikkel a leggyakrabban összejárunk, ott mindenki a férjével és gyerekeivel együtt része a társaságnak (hiába, hogy szoktunk néha "csak csajok" és "csak pasik" programokat is szervezni), egyikünknek sem jutna soha eszébe megfúrni vagy kritizálni a többiek kapcsolatát, még akkor sem, ha csinálnak olyasmit, amivel mi nem értünk egyet. Akikkel meg külön barátkozom, ők meg nem is ismerik a férjem. Találkoztak vele 1-2x, ott voltak az esküvőn, de annyira nem ismerik, hogy valós és tartalmilag helytálló véleményt fogalmazzanak meg róla, szerintem ha az utcán találkoznának, nem feltétlenül ismernék fel egymást. Így meg miért adnék bármit is a gondolataikra?
2020. febr. 16. 10:00
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanúgy nem érdekel a barátnőim véleménye, mint a családomé sem. De! Nem vagyok ostoba, nyilván ha mindenki vészharangot kongatna, elgondolkodnék, hogy olyan dologról van-e szó amit csak én nem akarok látni. Viszont még ilyen nem volt. Mindannyian más habitusú férfit választottunk társnak amúgy, egyikünk sem járna a másik pasijával.
2020. febr. 16. 10:04
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
Számít, mert a barátnőim okos és jó emberismerő egyének, az egyikük pszichológus is. Segít, ha ők objektívan látják a dolgokat.
2020. febr. 16. 10:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is legfeljebb kistinik (vagy agyilag általános hetedikben megragadt felnőtt nők) szoktak azon versenyezni, hogy kinek van több, szebb, jobb pasija. Felnőtt nők legfeljebb kikérik egymás véleményét, de egyrészt mindenki tudja és érzi, hogy tök mindegy, mit gondolnak mások, ha neki bejön Feri, másrészt azt is mindenki tudja és érzi, hogy tök mindegy, ha szerintük Feri kövér és buta és ők személy szerint bottal sem piszkálnák, mert nem nekik kell tetszenie. Ha a barátnőjük halálosan szerelmes belé és egyébként nem veszélyes vagy rossz ember, akkor legyenek boldogok. Nekem nincs párom, de többször kérték már ki a barátnőim a véleményemet a kiszemeltjükről, hogy szerintem ciki-e, hogy x évvel idősebb náluk vagy hasonlók. Attól függetlenül, hogy én személy szerint nem kezdenék ennyivel idősebbel azt mondtam, hogy ha őket nem zavarja, akkor nincs semmi gond, le kell szarni, hogy mások mit mondanak.
2020. febr. 16. 10:19
 17/31 anonim ***** válasza:
22%
Jobban számít, mint az, hogy ők maguk mit gondolnak róla. A pasi náluk státuszszimbólum, és a legfontosabb szempont, hogy a barátnők irigyeljék őket miatta.
2020. febr. 16. 10:36
 18/31 anonim ***** válasza:
95%
Biztosan van, akinek számít, nekem nem. Nem is számított soha. Tinikoromban egy srác teljesen bele volt zúgva az egyik barátnőmbe, aki kikosarazta. Később az a srác nekem kezdett udvarolni. Ha érdekelt volna a csajok véleménye, elküldöm én is, de nem így tettem - 10 éve vagyunk egy pár. A mostani barátaink pedig mind "közösek".
2020. febr. 16. 10:37
 19/31 anonim ***** válasza:
89%

Egy barátnőm van (épp ezért, mert nekem senki ne pofazzon úgy bele adolgaimba), ő sosem versenyzett velem. Teljessen más az ízlése.

2 jó férfi barátom van, nekik is mindig szimpi volt a párom.

A jelenlegivel is tök jól megvannak és örülnek nekünk.

N27

2020. febr. 16. 10:56
 20/31 anonim ***** válasza:
22%

Nagyon, főleg a magukat erős, független nőnek hirdetőknek.

Persze foggal, körömmel letagadják. A legtöbb férfi tudja, hogy az anyós, és a barátnők a kapcsolatok legveszélyesebb ellenségei, általában, de kivételek azért előfordulnak. De sajnos a nők kevésbé vannak tisztában ezzel.

És igen, a nők szeretnek dicsekedni a pasijukkal, és ha nem irigylésre méltó, akkor akárhogy is tetszik neki, általában lecseréli, kevés a kivétel, főleg a mai látszat alapú facebook-insta társadalomban.

2020. febr. 16. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!