Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek nem fura, ha egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem fura, ha egy jó nőnek évek óta nincs senkije?

Figyelt kérdés
Mi lehet a baj vele? Vagy csak én gondolom túl?
2020. febr. 15. 22:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyen nők gyakran leszbikusok
2020. febr. 15. 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Az hát, a 9-es egy autista.

Nincsen ebben semmi meglepő, és az egyik válaszoló rá is tapintott a lényegre. Én férfiként vagyok szingli már évek óta és teljesen megfelelő számomra. Nem költök magamon kívül senkire és semmire. Amióta szingli vagyok tényleg haladok az életben. Persze ha majd jön a megfelelő, de csak ha tényleg a megfelelő arra érdemes kapcsolatot nyitni, alatta nem, addig meg elvagyok azzal hogy hetente váltogatom a nőcskéket, nagyon egyik se rendezkedjen be. Nem vagyok rászorulva a kapcsolatra mert nem vagyok kapcsolatfüggő.

Én úgy tartom hogy aki mindig úgy van hogy kell mellé valaki, az egymaga nem állja meg a helyét az életben, ezek a papucs férfiak, és ha nagy nehezen összejön velük egy nő azt már nem akarják elengedni nehogy egyedülmaradjanak. Női oldali megfelelőről most direkt nem beszélek.

2020. febr. 15. 23:37
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

#10: Senki sem lesz attól autista, hogy gáznak találja a felesleges beszólásod, amit odavágsz pár kérdéshez.

A társas kapcsolatokban pedig van logika, maximum te nem vagy képes felfogni. Pszichológiáról hallottál már, viselkedéstanról?

2020. febr. 15. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
A pszichológiának semmi köze nincsen a logikához, ezért pszichológia.
2020. febr. 15. 23:57
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
#14: Wow, miért ne lenne?
2020. febr. 16. 00:07
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Nő vagyok. Barátnőmnek nincs kapcsolata 1 éve már. Pedig nagyon jó csaj, iszonyat sokan odavannak érte. Nemcsak szép, de okos is, és független, mármint egyedül vett autót, elég jó munkája van, egyedül él, tartja fent magát, nem apuciék pénzéből. Tanul is meló mellett. Mégsincs senkije. És mivel legjobb barátnőm, így azt is tudom, hogy szexelni se szexel senkivel. Egyszerűen nem jön neki a megfelelő partner. Sokat csalódott, tényleg idióta pasijai voltak. Nem csodálom, hogy ezek után már megválogatja, és kivárja azt, akit valóban megérdemel :)
2020. febr. 16. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, olyan félelmetesek az ilyen kérdések. Mintha a jó nőt innék, és neki beleszólása sem lehet, hogy akar-e kapcsolatot.
2020. febr. 16. 02:13
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ezer plusz egy oka lehet, amit egyrészt csak ő ért és tud, másrészt semmi közöd hozzá.
2020. febr. 16. 12:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg dugják rendszeresen, csak nem köti az orrodra, komolyat meg nem akar.
2020. máj. 7. 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi különös, elképzelhető, hogy nem vágyik kapcsolatra, de az is lehetséges, hogy nem áll szóba akárkivel csak azért, hogy ne legyen egyedül, hanem kivárja azt az embert, aki hozzátesz az életéhez. :)
júl. 15. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!