Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem fura, ha egy jó nőnek évek óta nincs senkije?
Az hát, a 9-es egy autista.
Nincsen ebben semmi meglepő, és az egyik válaszoló rá is tapintott a lényegre. Én férfiként vagyok szingli már évek óta és teljesen megfelelő számomra. Nem költök magamon kívül senkire és semmire. Amióta szingli vagyok tényleg haladok az életben. Persze ha majd jön a megfelelő, de csak ha tényleg a megfelelő arra érdemes kapcsolatot nyitni, alatta nem, addig meg elvagyok azzal hogy hetente váltogatom a nőcskéket, nagyon egyik se rendezkedjen be. Nem vagyok rászorulva a kapcsolatra mert nem vagyok kapcsolatfüggő.
Én úgy tartom hogy aki mindig úgy van hogy kell mellé valaki, az egymaga nem állja meg a helyét az életben, ezek a papucs férfiak, és ha nagy nehezen összejön velük egy nő azt már nem akarják elengedni nehogy egyedülmaradjanak. Női oldali megfelelőről most direkt nem beszélek.
#10: Senki sem lesz attól autista, hogy gáznak találja a felesleges beszólásod, amit odavágsz pár kérdéshez.
A társas kapcsolatokban pedig van logika, maximum te nem vagy képes felfogni. Pszichológiáról hallottál már, viselkedéstanról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!