Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meg akartok felelni barmily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg akartok felelni barmilyen tarsadalmi "elvarasnak"? Olyan elavult megis millio helyen szembejon velem.

Figyelt kérdés

Hogy X eves korra legyel hazas,2gyerekkel,legyen igy legyen ugy.. Nekem elettarsam van,nem tudom osszehazasodunk e. Idosebb idegenek beszelgeteset csiptem el: ahol nincs hazassag es arrol papir ott a no a ferfi agyasa csak a ferfi meg nem is valakije a nonek,senkije. Majdnem beszoltam.. Oke akik akarnak foglaljak hazassagba papirral, mi nem tudom hogy teszunk s mikor. De akik elettarsak azok nem lehetnek egyutt vagy mi van..?? Mintha 1800ban lennenk. Sokan beszelnek arrol h "ja irnak itt a nok akiket a franc se akar elvenni" - Mi van, tenyleg rank eroltetik ezt h ha nincs gyuru akkor ertektelen az osszes nem ferjes no?? Meg nem hazas ferfi.. wtf.

Jo dolog es szep de miert folyik az a csapbol is h hat majd a hazassag meg ti elettarsak vagytok .. Aki ir kommentet es hazas olyat ir h "az osszes no akit nem vettek el szrt sem er" - Vannak alommese szeru csodas kapcsolatok ES vannak nagyon elbsztt hazassagok! Nagyon jo elettarsi kapcsik es borzaszto mergezo hazassagok. Nem mondom h nem orulnek,mert valoszinuu orulok ha egyszer megkerik a kezem. Romantikus meg minden. De had ne haljunk mar bele ha vegul nem megyunk ferjhez. Amugy ennyire fiatalon mint en..meg neem. De latom mi ez az orulet azoknal akik 30hoz kozelitenek..

Es sok parnal eroltetett.

Hozzateszem nem kenyes tema de erdekel. A baratom csaladja es az en csaladom sincs se ellene se nem eroltetik ezt. Nincs nyomas rajtunk h marpedig hazasodni,meg nem bantottak azzal minket h nehogy osszehazasodjunk. :D

Olyat is hallottam ahol a csaj/fiu nem lett a csalad reszenek tekintve emberileg!! Nem papiron,mig nem volt papir. Gondolok itt arra h egy nen hazas egyutt elo par megjelenik csaladi unnepen egyutt egymas oldalan. Mint mi is baratommal mindenhol egyutt. De van ahol ez meg mindig nem igy van..

2020. febr. 15. 14:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#20 🤗🤗😊🌻
2020. febr. 20. 15:44
 22/30 anonim ***** válasza:
21%

Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol nem erőltetik a házasságot, mert úgy szeretik egymást ahogy vannak feltétel nélkül. Aki házasodni akar vagy jobbá akarja tenni a kapcsolatot, mert nem érzi a másikat barátjának és nincs meg az igaz szeretet, esetleg nem tud igazán szeretni, vagy nagyon egyszerű a világnézete, és ezt látja mindenhol, kivetettnek érzi magát, hogyha nem esik át ezen a szertartáson, pánikba esik és ezzel a meglévő kapcsolatának árt.

De miért is kéne átesni ezen a ceremónián? Miért lenne attól jobb a kapcsolat, ha átesik rajta és miért lenne rosszabb, hogyha nincs meg az a ceremónia? Kik vagytok ti, hogy megítéljétek az élettársi kapcsolatban lévőket? Mi ez a házasság kényszer? Ilyenkor ezeket a kérdéseket teszem fel, hogyha ilyesfajta társadalmi elvárásokkal traktálnak. Aki szerint az élettársi kapcsolat langyos szar az nem tud szeretni, lenéző és ártó szándékú. Jobb lenne, ha ezen változtatnának.

2020. febr. 20. 21:35
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Ha meg akarnék felelni, nem itt tartanék 24 évesen. Lassan, de biztosan alakulnak a dolgaim.

Tudom, hogy az interneten mindenki kitűnővel végzett, és 20 évesen már villa, jó autó, házasság és gyerek volt neki. Én kezdem elfogadni, hogy pár rossz döntésnek köszönhetően később végzek egyáltalán...

2020. márc. 4. 09:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert egy gyökér elba...ott álszent országban élünk.

Akinek meg nincs kapcsolata, az sem ember. Ne aggódj akik fikáznak na pont ők azok akik rossz, megkeseredett kapcsolatban vannak és csak irigyek másra. 30f

2020. márc. 8. 09:12
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy nézem sokat foglalkozol azzal mit mondanak rólad. Ez szerintem hiba.

A szövegből még az jött le, hogy nincs gyereketek. A házasság elsősorban a gyereket védi meg a vagyont. Ha az nincs akkor sok értelme nincs összeházasodni:)

2020. márc. 16. 06:25
 26/30 A kérdező kommentje:
Nalunk nem ezek alapjan hazasodunk/vagy nem hazasodunk. A bejegyzett elettarsi fix lesz, a hazassag meg ha ugy erezzuk de teljesen gyerektol fuggetlenul. Igen sokat agyaltam XY mit gondol, aztan jott a jobb otlet: kiiktatni a felesleges embereket az eletunkbol. :D
2020. márc. 16. 07:41
 27/30 A kérdező kommentje:
*marmint kiiktatni aki beleszolna kettonk eletebe,ez megtortent.
2020. márc. 16. 07:42
 28/30 anonim ***** válasza:
23%

Nem az a kérdés, hogy kiiktatod-e, hanem az hogy mennyire figyelsz arra, amit mások mondanak.

Szerintem én nem iktatnék ki senkit, csak egyszerűen nem foglalkoznék azzal, amit mond. Ez nem azt jelenti, hogy azt mondom neki, hogy nem érdekel amit mond, hanem azt, hogy meghallgatom, megköszönöm, hogy elmondta, majd azt csinálok amit akarok, illetve döntök, ahogy döntök. Senki nem tud az életedbe beleszólni akármit mond, anélkül, hogy te ne az alapján döntenél amit mond.

2020. márc. 16. 07:55
 29/30 anonim ***** válasza:
kérdező, mi a helyzet azóta?
2021. szept. 2. 09:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

A megfelelési kényszer akkor múlik el, amikor már nem figyeled azt, mint mondanak rólad vagy a helyzetedről mások.

Én ezt már rég nem figyelem. Nem is zavar, hogyan élek:)

2021. szept. 2. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!