Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti meg akartok felelni barmily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg akartok felelni barmilyen tarsadalmi "elvarasnak"? Olyan elavult megis millio helyen szembejon velem.

Figyelt kérdés

Hogy X eves korra legyel hazas,2gyerekkel,legyen igy legyen ugy.. Nekem elettarsam van,nem tudom osszehazasodunk e. Idosebb idegenek beszelgeteset csiptem el: ahol nincs hazassag es arrol papir ott a no a ferfi agyasa csak a ferfi meg nem is valakije a nonek,senkije. Majdnem beszoltam.. Oke akik akarnak foglaljak hazassagba papirral, mi nem tudom hogy teszunk s mikor. De akik elettarsak azok nem lehetnek egyutt vagy mi van..?? Mintha 1800ban lennenk. Sokan beszelnek arrol h "ja irnak itt a nok akiket a franc se akar elvenni" - Mi van, tenyleg rank eroltetik ezt h ha nincs gyuru akkor ertektelen az osszes nem ferjes no?? Meg nem hazas ferfi.. wtf.

Jo dolog es szep de miert folyik az a csapbol is h hat majd a hazassag meg ti elettarsak vagytok .. Aki ir kommentet es hazas olyat ir h "az osszes no akit nem vettek el szrt sem er" - Vannak alommese szeru csodas kapcsolatok ES vannak nagyon elbsztt hazassagok! Nagyon jo elettarsi kapcsik es borzaszto mergezo hazassagok. Nem mondom h nem orulnek,mert valoszinuu orulok ha egyszer megkerik a kezem. Romantikus meg minden. De had ne haljunk mar bele ha vegul nem megyunk ferjhez. Amugy ennyire fiatalon mint en..meg neem. De latom mi ez az orulet azoknal akik 30hoz kozelitenek..

Es sok parnal eroltetett.

Hozzateszem nem kenyes tema de erdekel. A baratom csaladja es az en csaladom sincs se ellene se nem eroltetik ezt. Nincs nyomas rajtunk h marpedig hazasodni,meg nem bantottak azzal minket h nehogy osszehazasodjunk. :D

Olyat is hallottam ahol a csaj/fiu nem lett a csalad reszenek tekintve emberileg!! Nem papiron,mig nem volt papir. Gondolok itt arra h egy nen hazas egyutt elo par megjelenik csaladi unnepen egyutt egymas oldalan. Mint mi is baratommal mindenhol egyutt. De van ahol ez meg mindig nem igy van..

2020. febr. 15. 14:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

Én kifejezetten szeretek szembemenni a szokásokkal, társadalmi elvárásokkal.

Nem is tervezek férjhez menni, szüleim sincsenek összeházasodva, mégis több, mint 20 éve együtt vannak és ezen nem terveznek változtatni. A házasság sem garancia semmire, sőt...

2020. febr. 15. 18:05
 12/30 A kérdező kommentje:

Koszonooom 10es Neked is! :)

Valoban igy van. Nem tapasztaltam de latom magam korul.. vannak nagyon jo kapcsolatok,es szornyen elcseszett hazassagok..es forditva. Nem attol fugg. (De en is elmennek meghazosodni ha uugy van, viszont nem szabad ragorcsolni..mert akkor elvarasok alapjan elnek..es valamihez kotnem a boldogsagom..)

2020. febr. 15. 18:07
 13/30 A kérdező kommentje:
12! Ezt jo hallani! A lenyeg h boldogok. De egy bejegyzett elettarsit esetleg csinaljatok. En azt szeretnek,ha nem hazasodunk.
2020. febr. 15. 18:09
 14/30 A kérdező kommentje:
#11! Es bocsanat!! Elirtam a szamot. 🤗
2020. febr. 15. 18:10
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
37F vagyok, sosem volt még kapcsolatom, de szeretnék, de nem görcsölök rá. Ha lesz lesz, ha nem, nem. Nem a társadalomnak, vagy épp a Vezérnek kell megfelelni, hanem saját magamnak.
2020. febr. 15. 18:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Azta! Szoval mindig mas lannyal vagy? Hogyha komoly kapcs.nem volt. Ez erdekes,de valoban nem nekunk kell megfelelned. De nyugtass meg h nem a szuleiddel/mas rokonnal elsz! 😃

Szerintem elkoltozni tenyleg nagyon fontos dolog de ahhoz sincs kozom ha valaki nem ugy tesz.

2020. febr. 15. 18:49
 17/30 anonim ***** válasza:
86%

"Nem mondom h nem orulnek,mert valoszinuu orulok ha egyszer megkerik a kezem. Romantikus meg minden. De had ne haljunk mar bele ha vegul nem megyunk ferjhez. Amugy ennyire fiatalon mint en..meg neem. De latom mi ez az orulet azoknal akik 30hoz kozelitenek.."

Én azt utálom, amikor az egyik vágyik rá és magának bizonygatja, hogy nem is fontos (pedig az), míg a másik azzal a jelszóval, hogy neki "mindegy" (pedig nem az) nem meri megkérni a kezét, mert hátha elront mindent, hiszen az exével is így járt vagy a szomszéd Lacit is hogy behálózták.

Igen, 30 felé, vagy amikor gyerek érkezik, már többeknek fontos, hogy ez a "csak papír" kicsit nyomatékot adjon. Hogy a másik komolyan veszi, hogy nem csak jól érzi magát velem, amíg majd "tart" és "megéri", hanem elhatározta, hogy neadjisten anyagilag vagy egészségileg kiszolgáltatva is tudok számítani rá. És nem mindig így alakul persze, hisz ez nem egy varázslat, hanem a nyilvánosság előtt tett ígéret. Nem ítélem el azt, aki nem akar bármiért házasodni. Azt inkább, aki házasodik és nem veszi komolyan, csak bulizni akar. Ám ha annyira mindegy lenne mindenkinek, aki így él, nem lenne olyan kérdés itt is, hogy az egyik hiába vár (általában a nő), már szüli az 1-2-3 gyereket, újítják fel a házat... stb., hogy majd utána és utána és utána, ha minden kipipálva és megvan rá a pénz, hogy tökéletes legyen, aztán végül persze már minek (kivéve ha valami hitel vagy örökösödési izé miatt csak elsurrannak két tanúval). Nem hiszem, hogy ilyenkor nem marad űr/tüske utána, hogy kimaradt az életükből, akkor is, ha nem halnak bele.

2020. febr. 15. 19:33
 18/30 A kérdező kommentje:

Nana! :D nekem a 2 tanus is tokeletes! Foleg h nincs barati korunk es a csaladbol se sok emberrel tartjuk a kapcsit. Konkretan szulok es ennyi.. Meg parom testverevel evente 5x. Szoval a 2 tanuus is jo!

Ha vegul nem ugy alakul akkor bejegyeztetjuk h elettarsak vagyunk es ugy elek ahogy itt nehany valaszolo. Nezik h sorra valnak a tobbiek..ok meg tizen X eve egyutt elnek. Akkor inkabb az mint a valas. Lehet egy eskuvo romantikus szuk korben is. Ugyse tudnank meghivni nagyon senkit. 😂

2020. febr. 20. 12:42
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk itt a faluban (!!) nem is lehet tudni, hogy melyik pár házas és melyik nem, amióta a házasoknál sem divat a -né.
2020. febr. 20. 14:56
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

10# vok

:)

Kérdezö,Nagyon helyes!

Mint irtam,engem annyira nem izgat ,és ne is törödj másokkal!

Azért, ha arrol lenne szó,nem ellenkeznék.Egy nönek ez lehet fontos,ezt megértem.

Ha sor kerülne rá,csakis 2tanuval.Semmi felhajtás.Azert egy szép mennyasszonyi ruha kijárna!:)

Utána meglepiként elvinném öt Rómába,vagy Párizsba.

Fütyülnénk a világra,elveznénk minden percet együtt..,kettesben.

2020. febr. 20. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!