Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehetne, ebből összehozni? (vagy vmi hozzászólást írjatok pls)
szóval.. ez 1 nagyon hosszú és komplikált történet. az van h van 1 lány, és én szerelmes vagyok belé... egyszerűen imádok vele lenni, (amúgy g*cijó barátságban vagyunk) mindig ugyanarra gondolunk, stb...
viszont tnap éjjel is kint voltunk a faluba ketten, és beszélgettünk. és elmondta h az egyik haverom rendszeresen kúrogatja, meg az apja volt nőjének a fiával is lefeküdt meg minden:S:S... + nemrégen szakított a legjobb barátommal... és én mindezek ellenére, nemtudom őt nem szeretni mert nem csak a külsejében szerettem bele, hanem az egész lányba. na most még az h nekem még nem volt barátnőm sem meg szűz is vagyok meg minden, és nemtudom h mi lenne abból ha elmondanám h már kb 2 és fél éve annyira imádom h néha a legjobb dolgok is hidegen hagynak:S (amúgy 17 éves vagyok)
te most komolyan egy olcsó ku.rvával akarsz kezdeni?
már ne is haragudj hogy így beszélek róla de ő az.
már hányinger kapott el ettől is "egyik haverom rendszeresen kúrogatja". mély gratulációt érdemelne.
szerintem hagyd a francba. a szüzességedet egy tiszteletre méltó lánnyal veszítsd el ne egy ilyennel.
köszi az elsőnek:D
második figy! az van h lehet h télleg olcsó k*rva meg minden de ha megismernéd a lányt (vagy inkább ismernéd úgy mint én)
meg belenéznél a szemébe akkor sztem kb besz*rnál. (már bocs:D) de egyszerűen annyira szeretem h mindezek ellenére is imádom...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!