Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pihécske kérdése:
Szerintetek normális hogy a párom párkapcsolat közben szeretni regisztrálni Tinderre, mikor egyértelműen kimutatom hogy nekem ez nagyon nem tetszik?
Figyelt kérdés
Ő azt mondja barátkozás miatt,de tudja jól hogy nekem ez rossz érzés és egyáltalán nem esne jól.2020. febr. 14. 13:43
11/19 A kérdező kommentje:
Igen,barátnőm,nekem is van párom és mi boldog párkapcsolatban vagyunk :D.
2020. febr. 14. 14:46
12/19 anonim válasza:
A pasi nem fordított túl sok energiát egy jó kamu kitalálására.
13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy én is azt a tanácsot adtam neki,hogy regisztráljon és úgy próbalja meg,mit akar a srác,de ő nem akarja,mert azt mondja nem akarja átvágni a srácot. o.o
2020. febr. 14. 14:53
14/19 Harleyka23 válasza:
A barátnőd nagyon naiv...egyértelmű, hogy hülyére veszi..
Megunta a barátnődet, de szakítani nem akar és ezt találta ki.
15/19 anonim válasza:
Hát ha már a hölgyike ennyire buta, akkor gondolta miért is ne tarthatna mellette néhány skalpot?
16/19 anonim válasza:
Valamit nem kap meg otthon ami hiányzik neki, lehet csak egy kis izgalom
Vagy vissza jelzést hogy jó e még a piacon.
17/19 anonim válasza:
Ha elmondta hogy ezt szeretné csinálni nagy gond nem lehet,
Ha titokban csinálná az lenne gond.
18/19 anonim válasza:
Nem normális ez egy párkapcsolatban, figyelmeztető jel mindenképp.
19/19 anonim válasza:
Jó móka ráírni, bár én egy harmadik személyt kérnek még rá, nehogy felismerjen. Sok görényéét ki tud így derülni (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!