Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan pasival, akinek van hitele?
Egyik barátnőm összejött egy ugyanilyen sráccal. Szintén autóhitel meg személyi kölcsön. Közöss kasszán voltak, majd 2 év után szakítás. Barátnőm 0 Ft félretett pénzzel jött ki a kapcsolatból, mert a srác hitelét fizették albi mellett.
Ebből az a tanulság,ha te az a közös kasszás típus vagy, akkor nyilván ne jöjjél vele össze. De ha külön kasszáztok, akkor meg tökmindegy mit fizet. Bár ha a közeljövőben vennétek lakást, akkor az ő fizujába nem férne bele a hitel (nem sok), ezért neked kéne a lakáshitelt felvenni.
50 ezer 4 éven keresztül? Az semmi!
Lakáshitel 20 év és több havi szinten.
Komolyan nem értelek Kérdező. Vagy ennyire nem látod át a hiteleket és neked minden kölcsön a sátántól van?
A fizuja 15% csak hitel. Az semmi, az átlag polgár sokkal nagyobb arányban veri a fizetését hitelbe úgy, hogy felelősen vette fel!
Tényleg nem értem.
Hozott anno egy hibát, lehet, de nem vágja ez taccsra a pénzügyeit és nem tartom felelőtlennek emiatt a szóban forgót.
Akkor dobjam ki a pasim, mert a kocsihitele havi 75 ezer 3 évig, mert vett egy új Hyundai-t?!
"Komolyan nem értelek Kérdező. Vagy ennyire nem látod át a hiteleket és neked minden kölcsön a sátántól van?"
Így van, én nem látom át a hiteleket, szerintem mindenkinek addig kellene nyújtózkodni, amíg a takarója ér. Ha valaki gyűjt össze önerőt, aztán lakáshitelt vesz fel, úgy azért érthető, de csak úgy felvenni aztán évekig fizetni vissza.. Hát, nem tudom. Szerintem ez felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!