Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan pasival, akinek van hitele?

Figyelt kérdés
Még hivatalosan nem vagyunk egy pár és ezt az egy dolog leszámitva minden nagyon jó vele, de nekem fura, hogy 27 évesen, jó munkahellyel van több millió ft hitele. Nem lakáshitelről van szó, azt megérteném, hanem az exével vett fel valami személyikölcsönt illetve a kocsiján is van. Teljesen véletlenül került szóba és nem is rugóztam rajta nagyon, de egyébként eléggé zavar. Ezekszerint teljesen meggondolatlan, nem tud spórolni és az exe is jól átbaszta, ő meg szó nélkül fizeti vissza azt a pénzt, amit együtt költöttek el. Őszintén szólva nekem van félretett pénzem és nem tudom, hogy akarjak-e olyan férfival belekezdeni valamibe, aki nem előre halad, hanem az adósságai visszafelé húzzák.
2020. febr. 13. 14:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Abszolút felelőtlen. Aki hitelből valósítja meg az álmait az sem normális.
2020. febr. 13. 19:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Így is kényelmesen megél, ez még számomra nem a felelőtlen kategória. Akitől én vettem a lakásomat, na az nagyon el volt adósodva, rajta van a tulajdoni lapon is, alig maradt pénze a lakás vételárából a saját hitelének a kifizetése után.
2020. febr. 13. 20:26
 23/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem hagyd ott. Jobbat érdemel az ilyen áskálódó kis kvnál, mint amilyen te vagy. 50 ezer négy évig, miről beszélsz? Nem tétel.
2020. febr. 13. 21:23
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyik barátnőm összejött egy ugyanilyen sráccal. Szintén autóhitel meg személyi kölcsön. Közöss kasszán voltak, majd 2 év után szakítás. Barátnőm 0 Ft félretett pénzzel jött ki a kapcsolatból, mert a srác hitelét fizették albi mellett.

Ebből az a tanulság,ha te az a közös kasszás típus vagy, akkor nyilván ne jöjjél vele össze. De ha külön kasszáztok, akkor meg tökmindegy mit fizet. Bár ha a közeljövőben vennétek lakást, akkor az ő fizujába nem férne bele a hitel (nem sok), ezért neked kéne a lakáshitelt felvenni.

2020. febr. 13. 23:11
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

50 ezer 4 éven keresztül? Az semmi!

Lakáshitel 20 év és több havi szinten.

Komolyan nem értelek Kérdező. Vagy ennyire nem látod át a hiteleket és neked minden kölcsön a sátántól van?

A fizuja 15% csak hitel. Az semmi, az átlag polgár sokkal nagyobb arányban veri a fizetését hitelbe úgy, hogy felelősen vette fel!

Tényleg nem értem.

Hozott anno egy hibát, lehet, de nem vágja ez taccsra a pénzügyeit és nem tartom felelőtlennek emiatt a szóban forgót.

Akkor dobjam ki a pasim, mert a kocsihitele havi 75 ezer 3 évig, mert vett egy új Hyundai-t?!

2020. febr. 13. 23:57
 26/27 A kérdező kommentje:

"Komolyan nem értelek Kérdező. Vagy ennyire nem látod át a hiteleket és neked minden kölcsön a sátántól van?"

Így van, én nem látom át a hiteleket, szerintem mindenkinek addig kellene nyújtózkodni, amíg a takarója ér. Ha valaki gyűjt össze önerőt, aztán lakáshitelt vesz fel, úgy azért érthető, de csak úgy felvenni aztán évekig fizetni vissza.. Hát, nem tudom. Szerintem ez felelőtlenség.

2020. febr. 14. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nem érted a hitel lényegét. Pedig egy okosan megválasztott kölcsön nagyon sokat tud dobni, és igen, van ilyen.
2020. febr. 14. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!