Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan pasival, akinek van hitele?
Figyelt kérdés
Még hivatalosan nem vagyunk egy pár és ezt az egy dolog leszámitva minden nagyon jó vele, de nekem fura, hogy 27 évesen, jó munkahellyel van több millió ft hitele. Nem lakáshitelről van szó, azt megérteném, hanem az exével vett fel valami személyikölcsönt illetve a kocsiján is van. Teljesen véletlenül került szóba és nem is rugóztam rajta nagyon, de egyébként eléggé zavar. Ezekszerint teljesen meggondolatlan, nem tud spórolni és az exe is jól átbaszta, ő meg szó nélkül fizeti vissza azt a pénzt, amit együtt költöttek el. Őszintén szólva nekem van félretett pénzem és nem tudom, hogy akarjak-e olyan férfival belekezdeni valamibe, aki nem előre halad, hanem az adósságai visszafelé húzzák.
Önmagában nem a hitellel van baj, szóval nem minden esetben zavarna. A kapcsolat előtt szedte magára, így anyagi károm nekem úgysem származik belőle. Másrészt meg ha vissza tudja fizetni és nem halmozza, érdekli a fenét, hogy mije van. De ha halmozza, az gáz...
2020. febr. 13. 16:05
13/27 anonim válasza:
Én anyagiakban nem közösködök, tehát ha tudja fizetni, nekem nem gond.
2020. febr. 13. 16:27
14/27 anonim válasza:
Össze,semmi közöm nincs az ő hiteléhez.
2020. febr. 13. 16:55
15/27 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy mire és milyen hitelt vett fel. Semmi baj nincs egyébként a hitellel azon kívül, hogy a gazdagok kiváltsága.
Aki azért vesz fel hitelt mert neki nem jó a Skoda hanem drága BMW kell de nincs egy fillérje sem az nyilván egy idióta. Vagy ha mondjuk azért vesz fel hitelt, hogy az előző hitelét törlessze akkor szintén. Viszont ha valaki jól keres, gond nélkül tudja fizetni a törlesztőt és pár év gyűjtögetés helyett inkább megoldja hitelből azzal szerintem semmi baj nincs.
A párkapcsolati része is attól függ, hogy milyen hitel és mennyi pénze marad mellette. Olyannal én sem jönnék össze aki semmibe nem tud beleadni mert egy forintja nem marad a hitel miatt. Nyilván nekem is vannak kiadásaim meg céljaim amiket nem tudok fizetni ha évekig gyakorlatilag el kell tartanom valakit. De ha ugyan úgy bele tudja adni a saját részét a rezsibe, bevásárlásba stb. csak éppen nem lehet vele több milliós beruházásba kezdeni akkor nem érdekelne. Hogyha normálisan meg tud élni így is akkor nincs baj a hitellel.
2020. febr. 13. 17:30
16/27 A kérdező kommentje:
#15 Olyan 300-400 ezer között keres, 50 ezer körül van havonta a hitele, de még van belőle majdnem 4 év.
A személyikölcsönt akkor vette fel amikor összeköltözött az exével albiba, nagyrésze kaucióra ment el, a többit meg elköltötték elmondása szerint. Most is albérletben él, csak egyedül és látszólag jól kijön a pénzéből, de nyilván nem kérdezgetem róla.
2020. febr. 13. 18:21
17/27 anonim válasza:
Nem mindegy? Kérdezd meg először, hogy miért hitelezett! Kettő ha van jó fizetése és elvan belőle és még a hitelt is bőven kifizeti még ha autót is vett belőle akkor mivan? Lehet volt egy álma, hogy neki x autó kell ami pl 3millió forint megvalósította ennyi! Nem mindenki akar 20 éves roncstelepre való szarokkal közlekedni 500ért! -_-
2020. febr. 13. 18:24
18/27 anonim válasza:
Tehát így is marad havi 300 ezre kb... Akkor mi a probléma? Még a minusz 50 ezerrel is bőven átlagon felüli pénzt kap. Az az 50 ezer forint pont olyan, hogy ha nem hitelre menne akkor elmenne másra mert nem pénz a fizetéséhez képest. Bőven meg tud élni, akkor minek ezen hisztizni?
2020. febr. 13. 18:29
19/27 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel mennyi pénze marad, nyilván valamennyire számít, de inkább az zavar, hogy ilyen könnyen belemászott egy ilyen hosszú lefolyású hitelbe. A jövőre nézve ez nem egy jó jel.
2020. febr. 13. 18:34
20/27 anonim válasza:
De könyörgöm bármilyen értelmes ember ezt az opciót fogja választani ha megengedheti magának. A B verzió az lett volna, hogy még most se lenne autója és össze se költöztek volna. Ha rövidebb lejáratút vesz fel akkor meg élhetne száraz kenyéren. Akinek van egy kis esze az inkább azt fogja választani, hogy a jövedelmem töredékét ráfordítom több évig a hitelre mint hogy fél évig éhezek csak hogy visszafizessem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!