Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kedvesem mindig jumurzsáknak hív, nem szeret igazán? L18
Egri Csillagok... ideje lenne rendesen elolvasnom, ha már nem tettem meg, amikor még kötelező volt.
Azért annyira emlékszem belőle még, hogy Jumurdzsák egy török katona volt. Ő rabolta el a regény két fontos szereplőjét, Bornemissza Gergelyt és Cecey Évát... és továbbiakban is fontos szerepe lesz.
Férfiként nem látok rá értelmes magyarázatot, miért hív így. Talán valamilyen negatív tulajdonságodra akar rámutatni, ez lehet az, hogy úgy érzi, uralkodsz rajta. Mérget ne vegyél arra, amit írtam most, ez csak következtetés, saját vonalról, hisz nem ismerem a párodat.
Nyílt kommunikációt javasolok erről, illetve arról is, merre tart a kapcsolatotok. Nekem annyira nem tűnik kedvesnek.
Lehet, hogy a pasid se tudja ki az, csak tetszik neki ez a szó. Te meg kérdező nagyon műveletlen vagy, ha ilyet nem tudsz.
De remélem, hogy ez csak egy troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!