Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél a "barátom"-nál nincs jobb szó a férfiudvarlóra?
Figyelt kérdés
Megtévesztő, amikor egy nő azt mondja, "barátom". Mert egyszerre használják a valódi barátra is, de a párkapcsolat alanyára is. Nekem valahogy ez így nem áll össze.2018. okt. 30. 19:24
1/4 anonim válasza:
Èn ezért mondom, hogy a párom, mert ő életem párja. De kinek mi. Erre is állandóan beszólogatnak (párja a zokninak van stb..) de nekem jobban tetszik mint a kedvesem. Egy komoly kapcsolatban a pasim és társait nevetségesnek tartom. A barátom... Hát igen az is olyan fura.
3/4 anonim válasza:
Én az udvarló és udvarlás szavaktól kapok szájhabzást...
4/4 anonim válasza:
Nekem a barátom, párom, pasim szinonim fogalmak. Számomra ugyanolyan jelentéssel bírnak. De erről meg más ember máshogy gondolkodik.
De ha egyik sem tetszik hívjad tündérbogyónak vagy mucikának:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!