Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért ez a menő? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért ez a menő? És egyáltalán nem tartják a nők visszataszítónak?

Figyelt kérdés

Regisztráltam a híres chat oldalra, régen sose léptem fel ilyen oldalakra úgyhogy fogalmam se volt mik folynak arra. Azt hittem normális eszmecsere zajlik illetve ismerkedés, barátkozás művelt emberek módjára.

De nem...

Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy egy férfi felhasználó írja hogy mindjárt linkeli magát. Megnézem az adatlapon egy 30 éves fickó, aki farokfotót linkelget magáról. Természetesen a nők meg mintha tök természetes lenne, véleményezték hogy hű de meg hú ha.

Komolyan mondom, siralmas hogy itt tart a világ. Az is megfordult a fejemben hogy kinek linkeli magát? Talán férfiaknak? Normális fickó nem mutogatja a farkát nyilvános férfiaknak is.

Nincs közöm ehhez, viszont elgondolkodtató hogy hova fajulnak még az emberek.

Ennyire nem kellenek a privát életükben?

Sose tenném közszemlére az intim képeimet.

2020. febr. 9. 13:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Ezek az emberek, akik napi több órában ott vannak, függők.

Illetve ha ez kicsit is jobb kedvre derít, a szerinted hűházó nők nagy százaléka (ha nem mind) igazéból férfi.

2020. márc. 5. 09:20
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Sokan lehet nem is nők akik fennvannak. Miért foglalkoztat a téma ennyire huzamosabb ideig hogy még újra kiemelni is megéri a kérdést?

Energiákat abba is lehetne fektetni, hogy számodra megfelelő felületet találj. Igen, nagyon-nagyon szomorú, hogy ez van, ilyen igénytelenek, de nem lehet mit tenni.

2020. márc. 5. 10:19
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Sosem jártam ilyen “híres” chat oldalakon.. meg sosem ismerkedtem interneten olyanokkal, aki ilyen képeket küldözgetnek, vagy tesznek közszemlére.
2020. máj. 7. 10:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez melyik chat oldal? Egyáltalán működnek még olyanok? 😰
2020. máj. 7. 10:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Tinderen, Badoon normalis emberekkel is lehet ismerkedni

Tudni kell valogatni. Aki nem erdekes, szelhamos, hulye, az kuka. Sok profil van, nagy az eselye szarsagba futni, es nagy az eselye megtalalni, akit keresel. En csodas szexpartnereket talaltam, tobb baratnom pedig elete parjat. Aki nem kitarto, az ne csodalkozzon, ha nem sikerul.

2020. máj. 7. 10:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tinderezek, meg más társkeresőn se vagyok fent. Az általam említett oldal a chatponthu.
2020. máj. 7. 10:50
 17/23 A kérdező kommentje:
#15, Én nem szexpartnert keresek vagy futó kapcsolatokat, hanem feleséget, mert már abban a korban vagyok. Tini fiúknál még elfogadható hogy minél több lányt "kipróbáljon".
2020. máj. 7. 10:52
 18/23 anonim ***** válasza:
Te hol éltél az elmúlt 20 évben?
2020. máj. 7. 11:29
 19/23 A kérdező kommentje:
#18, nem a virtual világban...
2020. máj. 7. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha tényleg feleséget keresel, a társkereső oldalakon nagyobb eséllyel találsz.

Már szegény GyK is egy őskövület. A chat oldalakon meg ugyanazok a félőrült perverzek szórakoznak az elmúlt 20 évben.

2020. máj. 7. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!