Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok, ha ránéztek egy fiúra, és látjátok, hogy erekciója van?
Jah tényleg amúgy hány éves vagy?
Ha zavar hogy feláll akkor igyál még rá egy kicsit 1-2 litert az megold minden problémát csak utána 3-4 napig nem áll majd fel de szard le igyál rá egy kicsit meg utánna is meg utánna is és egyszer csak az lessz a legkissebb bajod hogy felált a farkad mert másik máj kell majd...
19 vagyok, amúgy meg ritkán piálok.
Szóval vannak lányok akik erre még gerjednek is... :P
Hmmm....
Én elpirulok :D és igyekszem nem -oda- nézni! De az biztos hogy nagyon zavarban lennék....! DE NEM TENNÉM SZÓVÁ!!!!!
15/L
jjjaaaajjj velem már volt ilyen nagyon aranyos srác volt, és nagyon próbálta takarni, velem szemben ült belőlem meg kitört a nevetés de mondtam neki hogy nem őt nevetem ki csak az egész helyzet a vicces nem volt gáz
még beszélgetni is elkezdtünk folyton mentegetözött el is kérte volna a számom de nem adtam meg:D
Erről egy vicc jutott az eszembe.
A nudista strandon mondja a férfi egy nőnek:
-Örülök,hogy látom.
Erre a nő:
-Látom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!