Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok, ha ránéztek egy fiúra, és látjátok, hogy erekciója van?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult, hogy a buszon, vagy strandon kemény lett a helyzet, és ugye ez elég kínos. De mit gondoltok erről ti lányok, ha pl a buszon melletted ülő srácnak duzzad a gatyája?
2010. júl. 23. 10:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

Jah tényleg amúgy hány éves vagy?

Ha zavar hogy feláll akkor igyál még rá egy kicsit 1-2 litert az megold minden problémát csak utána 3-4 napig nem áll majd fel de szard le igyál rá egy kicsit meg utánna is meg utánna is és egyszer csak az lessz a legkissebb bajod hogy felált a farkad mert másik máj kell majd...

2010. júl. 25. 00:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami, ha jó pasi vagy és fiatal:)
2010. júl. 25. 00:51
 13/25 A kérdező kommentje:

19 vagyok, amúgy meg ritkán piálok.

Szóval vannak lányok akik erre még gerjednek is... :P

Hmmm....

2010. júl. 25. 00:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ezentúl álló fasszal szállok fel a délutáni sulis buszra, ami tele van csajjal :D
2010. júl. 25. 01:21
 15/25 anonim ***** válasza:

Én elpirulok :D és igyekszem nem -oda- nézni! De az biztos hogy nagyon zavarban lennék....! DE NEM TENNÉM SZÓVÁ!!!!!

15/L

2010. júl. 25. 01:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, én még sosem vettem észre ilyet. De tény, hogy ha egy sráccal beszélgetek, nem a farkát nézegetem, hanem a szemét. Ha meg nem beszélgetek vele, akkor végképp nem a farkát nézegetem.
2010. júl. 25. 01:27
 17/25 anonim ***** válasza:

jjjaaaajjj velem már volt ilyen nagyon aranyos srác volt, és nagyon próbálta takarni, velem szemben ült belőlem meg kitört a nevetés de mondtam neki hogy nem őt nevetem ki csak az egész helyzet a vicces nem volt gáz

még beszélgetni is elkezdtünk folyton mentegetözött el is kérte volna a számom de nem adtam meg:D

2010. júl. 25. 03:45
 18/25 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jutott az eszembe.

A nudista strandon mondja a férfi egy nőnek:

-Örülök,hogy látom.

Erre a nő:

-Látom....

2010. júl. 25. 06:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ..Sokszor láttam már ,hogy a pasinak erekciója van
2010. júl. 25. 07:14
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, én ilyet még nem láttam, bár én nem is a pasik farkát nézegetem folyton, hogy hátha feláll neki. :D De most hogy belegondolok, volt egy hasonló buszos élményem. Szóval nem ült mellettem senki, felszállt egy nagyon jó pasi. A szívem majd kiugrott a helyéről amikor észrevettem, hogy engem néz. Rámmosolygott, én meg vissza, utána leült mellém. Na, innentől kezdődtek a bajok. Leült a fél ülésemre, szóval enyhén hozzámsimult... Aztán elkezdte vakarni a farkát, persze nadrágon keresztül, de kicsit sem óvatosan. Utána még mosolygott rám, meg nézett, úgyhogy inkább kibámultam az ablakon, hogy ne lássa, mindjárt kitör belőlem a nevetés. Gáz volt. Róla rögtön rosszat gondoltam, de ha valakinek erekciója lenne, de normálisan viselkedik, arról nem. :) Bocs az offért.
2010. júl. 25. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!