Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 10:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Persze de én pl okyan helyen dolgozom ahol nincs szgép plusz utazok is oda vissza ,praktikusabb egy kis telefon mint ha huznek magammal egy laptop táskát is.
2020. febr. 8. 11:26
 22/31 anonim ***** válasza:
4%

"Nekem van okostelefonom, őszintén szólva, már meg sem tudnék lenni nélküle. Ha valahova el kell mennem, meg tudom nézni a nyitva tartást, a térkép segítségével akkor is odatalálok, ha nem tudom, merre van, ha eszembe jut bármi, azonnal rá tudok keresni, stb."

Nekem rendkívül ellenszenves az olyan ember, aki így működik.

Nekem alap, hogy valaki képes legyen arra, hogy végiggondolja a napját, és ELŐRE felkészüljön rá.

Aki nem gyűjti be jó előre a számára szükséges infókat, számomra szellemi fogyatékos.

Pl. a nyitvatartást mért nem jegyzed meg?...

Mondjuk mikor legutoljára ott jársz?...

Meg képes vagyok arra is, hogy más módom oldjak meg egy ilyen helyzetet. Kreatív vagyok.

Engem elborzaszt, amit írtál.

2020. febr. 8. 11:26
 23/31 anonim ***** válasza:

Ez is egyfajta módon előre készülődés csak más módon.

Én neten megnézem a Mav oldalán a menetrendet ,és lementem a telora anno anyukám meg fogta kisétált a vasútállomásra ott megkérdezte és felírta egy noteszbe.

Ez ugyanaz a dolog csak másképp. 😊

2020. febr. 8. 11:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ne haragudj, de nem különösebben érdekel, hogy ez neked nem szimpatikus:D

Miért kellene minden napomat előre megterveznem? Miért ne juthatna eszembe nap közbe valami, amit el tudnék intézni? Miért kellene előtte hazamennem, hogy megnézzem, hogy jutok el valahová, ha elég hozzá elővennem a telefonom?

Miért kellene minden egyes bolt nyitva tartását megjegyeznem? Pláne olyannak, amiben esetleg életemben nem jártam?:D

Nyilván képes voltam élni okostelefon meg mobilnet nélkül is elég sokáig és nem is haltam bele, de tény, hogy kényelmesebb, mintha nem lenne.

2020. febr. 8. 11:32
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem azáltal fogom megítélni egy ember jellemét, hogy van-e okostelefonja. Szóval igen.
2020. febr. 8. 11:40
 26/31 anonim ***** válasza:
59%

Vicces aki ennyire ágál a tech dolgok ellen. Jelen pillanatban ott tart a világ, hogy gyakorlatilag az élet minden területén jelen vannak a technikai dolgok és ez csak sokkal, de sokkal fokozódni fog.

Rengeteg helyen már lehet jegyet vagy bérletet vagy akármit vásárolni az okos telefonnal. Minek állnál sorba vagy minek mennél el bárhova jegyért, ha megteheted a telefonoddal? Minek hordanál 3 bankkártyát magadnál, ha elég egy telefon ami erre teljesen alkalmas?

Teljesen érthetetlen számomra aki ezeket a szuper dolgokat ellenzi. Persze 20 éve még nem volt és megéltek az emberek, de ezzel az erővel minek az elektromosság, ha ott a gyertya, minek a tömegközlekedés meg az autó, ha ott a lábad meg a lovaskocsi, minek a bevásárlóközpont, ha ott a kerted? Szerintem sötét az aki így vélekedik.

2020. febr. 8. 11:42
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
E kérdés a "tini párkapcsolatok" kategóriába való szerintem - ők tesznek fel ilyen kérdéseket...
2020. febr. 8. 12:22
 28/31 anonim ***** válasza:

# 22

Akkor csiholj tüzet, ne legyél életképtelen gyökér, aki elfelejtette, hogyan kell, és áramot használ helyette!

2020. febr. 8. 13:15
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
26: Az a baj, hogy te azt gondolod, hogy ha valakinek nincs okostelefonja, akkor MINDEN technikai kütyü ellen van. Holott ez baromság. Attól, hogy valakinek erre pont nincs szüksége, attól még alapvetően haladhat a korral, nem kell feltétlenül barlangban élnie....
2020. febr. 8. 13:43
 30/31 anonim ***** válasza:

# 29

Gyakorlatilag majdnem minden tech kütyünek vannak olyan funkciói amely egy okos telefonnal vezérelhető. (Manapság)

2020. febr. 8. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!