Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 10:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ha akar vaalmit felhív

Erre van a VIber alkalmazás ami ha van net ingyenes bármeddig

Percdíj alapján meg sok.

Már csak az anyagi oldalát nézve megeri ,nem kell Iphone 11 telefon vannak jóval olcsóbbak jo funkciókkal

2020. febr. 8. 11:05
 12/31 A kérdező kommentje:

Hát én nem telefonálgatok egész nap.. párom sincs, illetve barátaim se nagyon.

Nekem nincs szükséges okostelefonra, ez van.

2020. febr. 8. 11:05
 13/31 anonim ***** válasza:
Jah ha se párod se barátaid akkor nem a sima telefon /okostelefon témával van itt a probléma kérdező.
2020. febr. 8. 11:07
 14/31 anonim ***** válasza:
Az embereknek pedig nincs szüksége egy szociopata alkoholistára. ;)
2020. febr. 8. 11:08
 15/31 anonim ***** válasza:

Drága?

Manapság már 50-80 ezer forint körül teljesen normális készülék vásárolható ami teljesen alkalmas minden alap funkció ellátására. Ez előfizetéses csomaggal és mondjuk részlettel olyan Havi 5000 Ft takar. (Maximum)

Akinek pedig ez drága, hogy akar párkapcsolatot?

Lehet mondani bármit de a legtöbb dolog pénzbe kerül. Akár csak egy belépő vagy egy koncert jegy. Egy párkapcsolat nem fog úgy működni, hogy otthon ültök állandóan a falak között és egymást nézitek.

2020. febr. 8. 11:08
 16/31 anonim ***** válasza:

"párom sincs, illetve barátaim se nagyon"

Hát kiscsillag, ez nem véletlen. Ki akarna bármit is egy dagadt, tévképzetes, kisebbségi komplexusos, munkanélküli alkoholistától?

2020. febr. 8. 11:09
 17/31 anonim ***** válasza:

Fear Of The Dark:

A páromnak sem azért nincs okostelefonja, mert nem lenne rá pénze, hanem mert nincs rá szüksége.

Az ezeréves Nokiája elvan heti egy töltéssel, leeshet akárhányszor, nem megy tönkre. Azokat a funkciókat pedig, amik neki kellenek (telefon, sms), ellátja az is.

Nekem is lenne pénzem sok mindenre, de ha nem érzem szükségét, minek költsek rá?

Attól, hogy valakinek nincs okostelója, még nem feltétlenül sóher és ül egész nap a négy fal között. Páromra pl. ezek abszolút nem igazak:D

2020. febr. 8. 11:12
 18/31 anonim ***** válasza:
Elsősorban olyannal szeretnék.
2020. febr. 8. 11:18
 19/31 anonim ***** válasza:
bírom azokat akik 200+ ezres hiper szuper okostelefont vesznek, aztán hónapokig spórolnak (pl 4 szer 50 ezer ft) hogy visszajöjjön az ára. Közben meg félni is kell, nehogy leessen. Idióta, buta az a nő, aki a telefonod miatt nincs veled.
2020. febr. 8. 11:20
 20/31 anonim ***** válasza:

6: Ezt számítógépen is lehet, sőt, sokkal kényelmesebb, mivel jóval nagyobb a képernyő, a billentyűzet.

Nekem pl. fizikai fájdalmat okoz egy picike kijelzőt nézni. Még a laptop is. Sokkal jobban érzem magam, ha 3 D-ben nézegetek körbe. Erre lettem tervezve.:) A testem és az idegrendszerem is.

Megüt a guta a kis kütyüktől.

Már ha azt látom, hogy más azt a pici izét nézegeti, az is fáj.

2020. febr. 8. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!