Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknál jelent valamit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál jelent valamit egy ölelés?

Figyelt kérdés
Bevallom én nem szoktam embereket ölelgetni, mert félek mások reakciójától, hiába esne jól nekem is néha puszta baráti ölelés (belelátnak valamit vagy ilyesmi). Viszont eddig már 3x is legölelt két lány osztálytársam amikor elköszönünk suli után, de nem csak nekem szokták ezt kifejezetten. Először csak azt feltételeztem ez náluk szokás, de inkább többet érzek ebben. Ez jelenthet valamit? Mit gondoltok? 19f

2020. febr. 5. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Náluk ez olyan, mint a férfiaknál a kézfogás.
2020. febr. 5. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a haverokkal, barátokkal rövidke öleléssel szoktunk köszönni/elbúcsúzni az arcrapuszi helyett, szóval nálunk ez teljesen normális, nem jelent semmi különöset. Akkor képzelhetnél bele többet, ha csak veled viselkednének így, de ha másokkal is ezt csinálják, akkor ez csak sima köszönési forma.
2020. febr. 5. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A tizenéves korosztályban ez nem jelent nagyon semmi többet. Másrészt ha mindenki másnál is ez a szokásuk, nem csak veled, akkor pláne ne láss bele többet.
2020. febr. 5. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj! :"D
2020. febr. 5. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy tetszenek nekem, csak barátok vagyunk :)
2020. febr. 5. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Lol. Csak baratok...

Nincs fiu-lany baratsag (csak ha dugnak), de majd ezt is megtanulod idovel...

2020. febr. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!