Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ehhez mit szóltok? Van 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ehhez mit szóltok? Van 1 fiú hónapokon keresztül beszélgettünk, eddig soha nem vettem ésszre semmit ma viszont kibújt a bőréből.

Figyelt kérdés

Megkérdezte hogy szeretnék-e tőle többet mint barátság, én mondtam neki hogy sajnálom de nem, és olyan ideges lett hogy rávert az autójában lévő visszapillantó tükörre,nagyon megijedtem, meg volt egy másik eset ez is ma, hogy megakartam nézni a személyi igazolványát, és ő annyira rám ordított megijedtem "LÉGYSZÍVES NE NÉZD MEG" nagyon meglepődtem hirtelen szóhoz sem jutottam csak letettem a kezemből.Hogy viselkedjek ezek után, milyen legyek vele?

Egyébként kedves aranyos fiú.Szerettem is volna vele csak nekem ez meglepő volt ami után rám ordított.

2010. júl. 22. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
meglehet h téged is bántana ha dühös lenne,gondolj bele akar tőled valamit,nem kapja meg aztán idegbeteg lesz,nem mondom jól bemutatkozott
2010. júl. 23. 00:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy dühös valaki, nem kezd el rögtön ordítozni és törni-zúzni az ember. Ne beszélj vele többet, ez egy jó megoldás.
2010. júl. 23. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
kedves válaszolók ne ítéljétek el a srácot mert minden történetnek 2 oldala van. amíg az ő verzióját nem ismeritek addig ne mondjatok hülyeségeket, h így állat meg úgy állat.
2010. júl. 23. 00:17
 14/19 anonim ***** válasza:

szerintem ülj le vele beszélgetni egy padra ahol sokan vannak, ténleg nehogy túlszálljon a dühe, és ha össze akarsz vele jönni nyomass valami olyan dumát, hogy:

-gondolkoztam azon amit múltkor mondtál, és rájöttem, hogy mégis szeretnék többet, és bocsánat ha akkor megbántottalak.

ha meg nem, akkor ne beszélj vele, egy idő után meg fogja kérdezni hogy mi a bajod, aztán elmondhatod hogy neked egy kicsit bántó volt és rosszulesett hogy rádüvöltött... és bocsánatot fog kérni... bár ilyen kirohanás után nemtom mit várj :S

2010. júl. 23. 01:21
 15/19 anonim ***** válasza:

egyszerű. Talán mert nagyon megkedvelt, és nagyon fáj neki, hogy nem lesz köztetek semmi és emiatt eléggé szomorú, és rosszul kezeli a helyzetet. Lehet, hogy legszívesebben megcsókolna, vagy csak megfogná a kezed, de mivel nemet mondtál neki tudja, hogy esélytelen és emiatt furán viselkedik, mert nagyon-nagyon rosszul esik neki, bár tudja, hogy nem tehetsz róla, hogy nem tetszik neked.

tényleg egyszerű a történet, pasi szemmel

2010. júl. 23. 06:38
 16/19 anonim ***** válasza:

aki a gyerekre azt mondta, hogy pszichopata az szerintem hülye. én is voltam hasonló helyzetben. jó darabig rá sem tudtam nézni a lányra, mert annyira szarul éreztem magam miatta, amit nyilván bunkóságnak ítélt meg, pedig teljesen normális srác vagyok. sosem tudtam volna bántani.

egyszerűen nyomorultul érzi magát, mert fontos vagy neki és nem tudja, hogy kezelje a dolgot. próbál minél előbb elfelejteni.

2010. júl. 23. 06:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Csodálkozol, hogy ideges lett?Porba tiportad a férfiasságát az elutasításoddal, azt sem tudod milyen érzés ha elutasítanak mert lány vagy.
2010. júl. 23. 07:58
 18/19 anonim válasza:
Szerintem beléd szeretett.
2010. júl. 23. 08:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy csalódott valaki, még nem kell megőrülni és rohamokat kapni.
2010. júl. 24. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!