Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ehhez mit szóltok? Van 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ehhez mit szóltok? Van 1 fiú hónapokon keresztül beszélgettünk, eddig soha nem vettem ésszre semmit ma viszont kibújt a bőréből.

Figyelt kérdés

Megkérdezte hogy szeretnék-e tőle többet mint barátság, én mondtam neki hogy sajnálom de nem, és olyan ideges lett hogy rávert az autójában lévő visszapillantó tükörre,nagyon megijedtem, meg volt egy másik eset ez is ma, hogy megakartam nézni a személyi igazolványát, és ő annyira rám ordított megijedtem "LÉGYSZÍVES NE NÉZD MEG" nagyon meglepődtem hirtelen szóhoz sem jutottam csak letettem a kezemből.Hogy viselkedjek ezek után, milyen legyek vele?

Egyébként kedves aranyos fiú.Szerettem is volna vele csak nekem ez meglepő volt ami után rám ordított.

2010. júl. 22. 23:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy csak rossz napja volt. Ha a személyis a kudarca után volt, akkor a 2. esetet megmagyarázza az 1., az 1.-t meg az, hogy gondolom régóta készült teljes erejével erre:S

15/F

2010. júl. 22. 23:56
 2/19 anonim ***** válasza:
nem értem mi baja lehet
2010. júl. 22. 23:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán ő megszeretett téged, és a több hónapig tartó ismerkedés után az elutasítás az átverésnek tűnt neki, puszta szórakozásnak a részedről.Úgy érzi hitegetted és bolondot csináltál belőle.Ezt a pasik nehezen viselik.
2010. júl. 22. 23:57
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Kedves első! Ásd el magad, veszek ásót és virágot a Tescoban, h*lye vadmagyar traktoros...
2010. júl. 22. 23:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy pszichopata. Normális ember nem viselkedik így. Ha összejönnél vele, esélyes, hogy kezet emelne rád, az ilyen kiszámíthatatlan, hirtelen haragú embereknél nem ritka. Hagyd a fenébe, és keress mást.

Elsőnek: bunk0!

2010. júl. 22. 23:58
 6/19 A kérdező kommentje:

:(

és akkor most mi legyen??Visszautasítottam, már egész biztos nem lehet semmi.Beszélgessek majd vele?Hogyan viselkedjek, kétségbe estem.

2010. júl. 22. 23:58
 7/19 anonim ***** válasza:
szerintem ezt elcseszted
2010. júl. 22. 23:59
 8/19 A kérdező kommentje:
23:58 nekem is ez ugrott be elsőnek, hogyha annyira ideges lenne még én is kapnék.:(
2010. júl. 23. 00:00
 9/19 anonim ***** válasza:
11%
Nemkell rögtön a legrosszabbra gondolni.Ha te szeretnél egy srácot, és hónapokig randiznátok, utána benyögné hogy áh ebből nem lesz semmi.Te nem lennél dühös?
2010. júl. 23. 00:04
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ne találkozz vele többet. Jobbat érdemelsz nála. Mondd le ürügyekkel a találkozókat ha felhívna, és szép lassan jön valaki más, és elfelejtitek egymást. :)

22:58 voltam

2010. júl. 23. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!