Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Osszetortem baratom kocsijat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszetortem baratom kocsijat mit tegyek?

Figyelt kérdés

Osszetortem parom kocsijat, nagy a kat kb 1 millios. Az en autom regota szervizben van, felajanlottam h a heten kapok fizetest az fedezi az autom javittatasanak a koltseget es amig nem oldodik meg a helyzetem( munkahelyet valtottam es masikat keresek) addig az en kocsimat hasznalna mert neki kenyerkereso az auto, es utana pedig eladom a sajatomat hogy kifizethessem a kart amit okoztam.

Nagyon nagyon duhos ram a parom annak ellenere hogy jol vezetek, de sajnos a kovetesi tavolsagot nem tartottam be es megtortent a baj. Nagyon ideges es szomoru csalodott vagyok ez vegett mert most tenyleg minden egyszerre osszejott szar ami csak lehetett:(

Mar abba is belemennek hogy kulfoldre kimenjek dolgozni valami tancklubba hogy gyorsan szerezzek penzt pedig nagyon tavol all tolem :(:(:(:( kerlek segitsetek miz tanacsoltok:( egyutt elunk egyebkent:(:( sajnos csaladi hatterem nincs akik anyagilag tudnanak segiteni:(

2020. febr. 3. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha nem kötött rá casco-t... akkor a párodnak sem volt sok esze, no comment.
2020. febr. 3. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Én ki nem fizetnem, az tuti
2020. febr. 4. 00:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Az eleje tort, a lokharito eleve serult volt kicsit azt epp nemregen vett ujat ra, de a hutoracsok, motorhazteto, maga a huto, meg belul gondolom az ilyen dolgok biztos serultek:( kijott a mindket oldali legzsak annak elenere hogy nem volt utasom:( igy muszerfal csere is...:(.... sajnos ami van penze belefektette egy vallalkozasba igy ezt is mondta hogy amugy nem erdekelne mert fogna magat es venne egy masikat csak igy nincs neki mihez nyulni:( majd hivnak a rendorsegtol ha be kell menjek annyi kerdesem van hogy a biztositas osszege ilyenkor nekem mint sofor fog novekedni vagy pedig az auto tulajanak ebben az esetben?:(

Sajnos banki kolcsont se tudok megoldani mert munkahelyet kellett valtanom es munkakeresesben vagyok:( sajnos munkanelkulikent meg azt se adnak:(

2020. febr. 4. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Akinek a nevén van annak az autónak fog nőni az összeg. Nekem volt egy koccanasom decemberben, januárban a 8000ft helyett 27 ezer lett negyed évre 🙄😀
2020. febr. 4. 10:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Az szep:(
2020. febr. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!