Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszetortem baratom kocsijat mit tegyek?
Osszetortem parom kocsijat, nagy a kat kb 1 millios. Az en autom regota szervizben van, felajanlottam h a heten kapok fizetest az fedezi az autom javittatasanak a koltseget es amig nem oldodik meg a helyzetem( munkahelyet valtottam es masikat keresek) addig az en kocsimat hasznalna mert neki kenyerkereso az auto, es utana pedig eladom a sajatomat hogy kifizethessem a kart amit okoztam.
Nagyon nagyon duhos ram a parom annak ellenere hogy jol vezetek, de sajnos a kovetesi tavolsagot nem tartottam be es megtortent a baj. Nagyon ideges es szomoru csalodott vagyok ez vegett mert most tenyleg minden egyszerre osszejott szar ami csak lehetett:(
Mar abba is belemennek hogy kulfoldre kimenjek dolgozni valami tancklubba hogy gyorsan szerezzek penzt pedig nagyon tavol all tolem :(:(:(:( kerlek segitsetek miz tanacsoltok:( egyutt elunk egyebkent:(:( sajnos csaladi hatterem nincs akik anyagilag tudnanak segiteni:(
O is ekrdezte h lett e bajom de szerencsere nem:(
Baratja ott volt segiteni beszelgettem vele h milyen megoldast tudnek erre talalni:( ezt felhoztam paromnak de duheben nagyon csunyan kezdett el velem beszelni:( nem mondott semmit arra amit mondtam neki:(((
Hello.
Előszor is nyugodj meg. Mikor történt? Honnan tudod hogy egy Milla a kár?
Ilyen mindenkivel előfordulhat. Meg vele is. Ezt nehogy felhozd előtte mert idegesebb lesz!
Előbb derítsd ki, hogy mennyi lesz a javítás. Max kölcsön a banktól.
Mindkettőtöknek meg kell majd nyugodnia, ne vedd fel amit mostanában mond. Meg fogja bánni. Bár én az autót le sem sz... . Kb annyit kérdeznék hogy megserült- e valaki.
Amúgy akinek munkaeszköz egy autó, az nem vesz drágán. Főleg ha nem tudja kifizetni egy másik árát. Vagy casco.
Gondolj bele! Egy vállalkozó akinek bedöglik a ütvefúró gépe felhagy a házzal?
Nyugi!
Oké, most mérges, de pár nap és lehiggad. Te meg majd szépen törleszted a kárt, ennyi.
A kulcs, hogy nyugodj kicsit le, szerencsére neked bajod nem esett, pár nap múlva leül a por és tudtok értelmesen is beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!