Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít valamit párválasztáskor a párotok keresztneve?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen lényegtelen?2020. febr. 2. 20:42
11/16 anonim válasza:
Nekem rengeteget számított, nagyon el tudta venni a kedvem az addig helyes, szimpatikus fiatalembertől, mikor kiderült, hogy Józsi.... Vagy Béla. Ezektől irtóztam.
A többi név vagy semleges volt, vagy éppen tetszett. De nálam gyakoriak voltak az ismétlődések....
12/16 anonim válasza:
Nem vagyok sikeres a nőknél, de egy Judit, Andrea, Edina, Petra nevű nő több eséllyel küzdhetne velem.
13/16 peca1000 válasza:
Ha a szülei szándékosan adtak neki hülyén hangzó keresztnevet, akkor változtassa meg.
Eddig még egyik csajom neve sem zavart.
14/16 anonim válasza:
Igen, nem szeretnék dzsenifer, dzsezmin, nintendo meg pákitó nevűt.
15/16 anonim válasza:
Olyan közegben nem ismerkedek, ahol Rikárdók meg hasonszőrűek vannak így ezek a szappanoperás/latinós nevek kiesnek egyébként is :D A másik, amit nem tudnék elképzelni, hogy a barátomat úgy hívják, mint apukámat. Az bizarr lenne.
16/16 anonim válasza:
Nekem udvarol most nekem egy pasi, hát eléggé hülye neve van, de nekem is, szóval nem zavar. Leírnám szívesen, de valószínűleg csak őt hívják így az egész országban, szóval nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!