Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinevetett mert nem tudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinevetett mert nem tudtam csúcsra juttatni?

Figyelt kérdés
Barátnőmet kényeztettem, de valahogy nem sikerült elélveznie. Jó fél óráig biztos csináltam. Mire ő nevetett, szabályosan rátört a röhögőgörcs és azt mondta nagyon béna vagyok. Később bocsánatot kért, de nagyon rosszul esett. Ti mit tennétek?
2020. febr. 1. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Mondanám a páromnak mit és hogyan csináljom hogy nekem jó legyen, ahelyett hogy kiröhögöm és lerombolom az önbizalmát.
2020. febr. 1. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Heh.. ott helyben b*tam vna ki anélkül h ajtót nyitok.
2020. febr. 2. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Ne viccelj, ez nagyon gáz. Mármint, a barátnőd részéről. Ilyen ostoba libát... Ahogy az első mondja, ha "béna vagy", akkor mutassa meg, mondja el, hogy neki mi a jó és hogy jó, ne dolgoztasson feleslegesen, hogy aztán még ki is röhögjön. Érzelmi intelligencia, kommunikációs készség nulla. Nő vagyok, de ilyen után simán mondtam volna neki, hogy akkor köszi az eddigieket, viszlát.
2020. febr. 2. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok, és én is kib**ztam volna. Egyáltalán nem tisztel téged. Nem is szeret. Akit szeretünk annak nem tiporjuk le a porba az önbizalmát, hanem inkább útmutatást adunk (pl jobbra,balra,erősebben stb). Ez a normális. A barátnőd meg egy buta nagyképű liba.
2020. febr. 2. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szép így hozzád vágni. Másrészt meg van gyakorlatod és figyelsz a nőre, nem csak azt csinálod amit te szeretnél, akkor érzed, hogy mi jó a nőnek. Mivel a kényeztetés, minden embernek kicsit mást jelent. Vagy is egy szexuális együttlétnél, vagy érzed a másikat, vagy nem.
2020. febr. 2. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél valami kamagra félét, és legközelebb reszeld szét!
2020. febr. 2. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Azért én el tudom képzelni, hogy nevessek, sőt nevettem is. Sőt mikor rosszul cuppantottam be és majdnem hánytam engem is nevettek ki és tök vicces volt.. Humor nélkül nem lehet szexelni. Egyáltalán jó helyen nyaltad? Vagy mit csináltál? A férfiak időérzéke nagyon más, nézd meg előtte és utána az órát, képesek két percet fél órának érezni, bezzeg ha rajtuk vannak..

Engem elkapott a nevetés, ahogy olvastam:) Nem kell letörni a pasit két perc után, hagyni kell hadd próbálkozzon, elmegy a kedvük az utasításoktól, rontja a férfiasságérzetüket, ha a nő azt meri mondani ez így nem jó, próbáld máshol/lassabban, gyorsabban, aztán ha első váltás után nem jön a sikerélmény, képesek feladni az egészet, mert “én már mindenhogy próbáltam”..

Csak nem leírtad az abct a nyelveddel? Az nagyon rossz és nagyon vicces!

2020. febr. 2. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen? Nekem is a mostani páromnak idő kellett, hogy kitapasztalja mi-hogy esik jól(friss kapcsolat), de eszem ágában nem lett volna kinevetni! Inkább segítek neki, hogy rávezessem.

Nagyon érzéketlen nőd van.

2020. febr. 2. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, amikor bármit csinálsz egy nővel, akkor, ott nem megy és kész. Nincs ebben semmi.

A nő egy jó nagy paraszt.

2020. febr. 3. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!