Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetett mert nem tudtam csúcsra juttatni?
Azért én el tudom képzelni, hogy nevessek, sőt nevettem is. Sőt mikor rosszul cuppantottam be és majdnem hánytam engem is nevettek ki és tök vicces volt.. Humor nélkül nem lehet szexelni. Egyáltalán jó helyen nyaltad? Vagy mit csináltál? A férfiak időérzéke nagyon más, nézd meg előtte és utána az órát, képesek két percet fél órának érezni, bezzeg ha rajtuk vannak..
Engem elkapott a nevetés, ahogy olvastam:) Nem kell letörni a pasit két perc után, hagyni kell hadd próbálkozzon, elmegy a kedvük az utasításoktól, rontja a férfiasságérzetüket, ha a nő azt meri mondani ez így nem jó, próbáld máshol/lassabban, gyorsabban, aztán ha első váltás után nem jön a sikerélmény, képesek feladni az egészet, mert “én már mindenhogy próbáltam”..
Csak nem leírtad az abct a nyelveddel? Az nagyon rossz és nagyon vicces!
Jézusom, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen? Nekem is a mostani páromnak idő kellett, hogy kitapasztalja mi-hogy esik jól(friss kapcsolat), de eszem ágában nem lett volna kinevetni! Inkább segítek neki, hogy rávezessem.
Nagyon érzéketlen nőd van.
Van olyan, amikor bármit csinálsz egy nővel, akkor, ott nem megy és kész. Nincs ebben semmi.
A nő egy jó nagy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!