Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom fizetni szeretne a nyaralast?
Mostmar 8 honapja vagyunk egyutt a parommal, es az evre ketto kiruccanast terveztunk, egyet nyarra, es egyet tavaszra. En ugy lettem nevelve, hogy illik mindent felesben fizetni, foleg a nagyobb kiadasokat.
Ugy alakult, hogy a baratom tarsasaga elmenne tavasszal Amszterdamba, es hivtak engem is, de mondtam baratomnak, hogy nekem ez anyagilag nem fer bele.
Ma pedig megkerdezte, hogy akkor elmennek-e, ha fizeti a szallast es a repjegyet.
Nem tudom, hogy mi a helyes valasz, mert egyebkent anyagilag megengedheti maganak, viszont en meg annyira kihasznalasnak erzem.
Ha visszautasitom, akkor sertem a ferfiassagat? Ha elfogadom, akkor nem tunok ugy, mintha kihasznalnam?
Van erre jo valasz?
Mennyi ido utan illik elfogadni?
Azt erzem, ha elfogadom, mintha tartoznek a masiknak, akkor is, ha egy parkapcsolatban nyilvan nem igy merjuk ezt.
24/L
Ne bonyolitsd túl.
Fogadd el és menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!