Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kész idegbaj. Félek hogy mi lesz. (? )
aah basszus:))
fix olyanok vagytok ti fiuk mint a lanyok....jajj kicsi a mellem...jajj dagi vok...aah
legyetek mar ferfiak.
valoban nem a te szerszamod a legnagyobb, de ezzel is lehet bolgogan elni.
es az meg mi mar h a noknek a nagy kell??
a noknek az ertekes belso kell(jo itt most nem azt mondom h nem szamit az is a sexualis eletben, de lehet ellensujozni a magabiztosaggal stb stb stb)
ne legyel felenk, varazsolj el egy lanyt a szemelyisegeddel es a kulsodet is hasznalhatod, mert mire oda juttok h sexeljetek szerintem a lany mar elfogadott ugy ahogy vagy, kicsi farokkal vagy anelkul.
nah mindenjot.
kell a nőknek az értékes belső egy nagy fszt!
Nekik a fehér atlétás izmos faszik kellenek , pénzzel , nagy p öccsel. Legyenek bunkók és parasztok.
A belső ma egy nőnek sem számít max annak aki rohadt ronda.
A mai lányoknak csak az izom , jó test , nagy f@sz és a pénz a mérvadó!
Amelyik lány egy kicsit is szép , az bizony átesik a lónak arra a bizonyos oldalára és ilyen lesz, ez a mai társadalom.
Még mindig azt mondom lehúzhatjuk magunkat a wc-n a kis f@szunkkal
ja és erre a mell témára visszatérve , mikor azt irjátok : jajj a lányoknak is ugyan olyan gáz , ha kicsi a melle!
Kérdem én azzal az aktusban aktív részt vesz? Mit csinál a mell? semmit!
Csak esztétikailag ott van. A pasinak teljesíteni kell , örömöt nyújtani és az orgazmust elérni egy lánynál!
Kérdem én a mellekkel mindez megvalósítható? oké mellszex de ezt tedd félre!
NEM NEM és NEM!
A mell hülyén hangzik de "semmire" nem jó! Ne értsetek félre imádom őket de akkor is , ez nem összehasonlítható egy férfi nemi szervvel
nincs ertelme leallni vitatkozni nehany besavanyodott emberrel..nem ertem miert altalanosittok ennyire.nem igaz h minden szep nonek csak a nagy pots es az izmok kellenek.igazan sajnalom ha egyesek nehany csaj utan ezt a kovetkeztetest vonjak le.
basszus en aztan mekkora egy ritkasag lehetek:D:D:))
az "ertekeses belso-s" valaszolo.
16:32 - muszáj volt már!
"ertekes belsosnek"
úgy látom azért sokan hisznek nekem , és elfogadják az igazságot.
örülj neki , hogy kivétel vagy.
"a besavanyodott srác"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!