Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kész idegbaj. Félek hogy mi lesz. (? )
12cm mereven. =/
am 16 vagyok.
Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8,5 cm
Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm
Legkisebb mért pénisz: 1,6 cm
A legnagyobb: 29 cm
nőni fog nektek az apátok füle 21 éves korig!
14 éves korom óta ekkora a péniszem pedig már 19 múltam bőven. Ez már nőni nem fog.
Nekem is mikro pcsöm van haver , tudom mit érzel!
nem olyan lány kell akin átment a fél város,és kész...
hidd el,tudsz te ekkorával lányt kielégiteni (volt már ekkora méretű pasim, onnantol hogy rájörrünk hogy jó mindkettőnknek,valami eszméletlen volt)
önbizalmad legyen,és kész
azt nem írtam mekkora.
14 de ez már mikro p öcs. és e mellé izmos se vagyok és még csepp pocakom is van , ja és kihagytam , hogy 170centi vagyok és 65kiló!
Nyugi haver hamar te is hozzászoksz , hogy lelki beteg leszel miatta és már semmihez sem lesz kedved!
inkább maradnál már csendbe ... "haver"
Ez nem mikropöts, tehát attól mert te zaccos vagy, és hisztizel, még nem kell másokat is a szintedre rántani...
majd rájön ő is haver XD
nem zaccosság ez és nem az én szintem , ez az amit a mai elvárásoknak köszönhetően kaptam. A nők elvárják , kell nekik a nagy . Ez egy tény.
Örülj neki , hogy nagy van , ha pedig csaj vagy akkor is nagy kell neked max tagadod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!