Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kész idegbaj. Félek hogy mi lesz. (? )
de hülye vagy, első :)
persze a kérdező se épelméjű sztem
Ez elég relatív. Ha komolynak érzed a problémát, menj szakértőhöz (pszichológus, vagy szexológus). De ne aggódj túl sokat miatta, van akinél meg az a baj, hogy túl vastag.
Persze a korodtól és a testalkatodtól is függ. Meg hogy ez milyen állapotban néz ki így. Ha egy olyan lányt találsz aki nem túl nagy darab, és inkább a belső érdekli, elégedettebb lesz veled, simán lehet boldog életed kis mérettel is.
Az lesz, h elmégy egy kifestő könyvért..:D
Egyébként, és adok lehetőségeket, őszinte, vagy jófej választ szeretnél ??
Hány éves vagy?Mert nőni fog am kb. 21 éves korodig!Az én barátomnak sem nagy és őt is zavarja, de én nem is szeretném h nagyobb legyen, így szeretem ahogy van, és nagyon jó az ágyban is! :) Ezen ne bánkódj.Am hány cm?
18/L
Jó, akkor őszinte leszek
Bizony megeshet, h fogsz kapni emiatt elutasítást, viszont, nem veszett a dolog, csak meg kell hozzá találni a megfelelő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!