Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a részeg kavarásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a részeg kavarásnak?

Figyelt kérdés
Vajon józanul is kellene akivel buliban részegen kavarsz?

2020. jan. 31. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Látásból ismertük egymást az egyetemről, szóval nem volt vadidegen. Másnap elhívott randira, elkezdzünk találkozgatni és kiderült, hogy nagyon passzolunk.😃

2020. jan. 31. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát a klubba mégse vihetem le a vibrátoromat ;)
2020. jan. 31. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Akadt párszor, hogy összegabalyodtam 1-1 pasival egy-egy bulin. Szex nyilván soha nem lett, maximum csók. Néha jól esett el lenni egy pasival, mert nem ismert, és meghallgatta a hülyesègeimet, aztán tàncoltunk, iszogattunk, volt hogy el is kísért engem haza(nyilván ha teljesen idegen volt nem kettesben jöttünk).

Nem volt azonban ilyen túl sokszor, kb 3 alkalommal. Nem hiszem, hogy valaki rossz ember lenne, ha egyedülàlló.

Értelme nem sok van, csak akkor pillanatnyilag személy szerint nekem jól esett, hogy valaki meghallgatott aki nem tudott rólam semmit, és akár független véleményt is tudott alkotni, aztán ezek az emberek beszéltek nekem legtöbbször az előző kapcsolatukról is, stb. Na meg jó volt hallani, hogy "Jól nézel ki, jól áll rajtad ez a ruha...". Szóval jó egónövelő is volt akkor rögtön ez az egész.

Ma már nem hiszem, hogy csinálnék ilyet.

2020. jan. 31. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy valaki ettől rossz ember lenne"
2020. jan. 31. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan azért szeretik, mert izgalmas. Részegen meg gátlástalanabbak vagyunk.
2020. jan. 31. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

1, Semmi, de akkor nincs is racionalitás, vagy legalábbis nagyon minimális;

2, Nem szoktam inni, se buliba menni, így reálisan nem tudom erre a választ.

2020. jan. 31. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!