Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők sem szeretik ha a párjuknak van nő nemű barátja?
Feleségemmel külföldön élünk de nincsenek itt barátaink.
Ő helyi de a régi barátaival nem beszél már és amugy sem szeret társaságba menni.
Őt nem zavarná ha lennének itt barátaim de a helyiekkel nehéz barátkozni.
Elmentem magyar talalkozora itt a közelben de ott a legtobben nők, férfiak alig vannak.
Feleségem viszont féltékeny és nem szeretné hogy nőkkel barátkozzak.
Nem csak önbizalomhiány miatt lehet féltékeny.
Lehet úgy van vele,mint én, hogy 5 exemből 5-nek volt ilyen csaj barátja, abból mindegyik vagy előttem vagy utánam összefeküdt vagy összejött a csajjal.
Nekem is sok férfi barátom volt, de mindegyik egy idő után(évek után) randira hívott és többet akart.
Szóval én nem hiszek az ellenkező nemü barátságokban és nem is jönnék össze soha olyan pasival, akinek van. Szerencsére a párom is így gondolkodik ezzel kapcsolatban.
Vinnem magammal ot is de nem szeret tarsasagba menni,
Magyarokkal magyarul beszelunk, felesegem meg nem tud magyarul es csak unatkozna.
Sajnos az ritka ha magyar ferfinek itt helyi felesege van.
A legtobb esetben az itteni magyar ferfiaknak magyar parjuk van es amugy is kevesebb a ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!