Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van, h vonzónak találom az olyan nőket kik egyedül nevelik a gyermeküket?
Nem tudom megmagyarázni, de nekem annyira vonzó ahogy kitartanak és felelősséget vállalnak a mindennapokba érvényesülnek! És még adnak is magukra...egyszerűen lehengerlőnek gondolom!
30f
13 as! Köszönöm szépen! Pont sz jutott az eszembe, itt az emberek nem is sejthetik pl ha egy férfinak nem lehet saját gyermeke és meg jól meg is alázzák! Külföldön nincs ennyi gyűlölet az emberekbe! Szégyen!
12 és én vagyok lusta? Mihez? Gyereket nemzeni? Rágd már meg a szavaid mielőtt leírnád!!
Mert empatikus vagyok nem leszek senki alatt valója!
Nem azért neveltek fel h mast szolgáljak!
Érdekes, nekem kisgyermekes egyedülálló anyaként pont nem a szánalom ugrott be, sem a gondoskodni akarás, azt inkább fiatal gyerekkorhoz közeli korú lányok iránt érzik a férfiak..
Inkább anyát akarsz magadnak is, aki már gondoskodik valakiről, az rólad is tudna, menedzselni, vezetni a te életedet is, kell a biztonság, amit gyerekkorodban megkaptál és hiányzik, mert nem akarsz felnőni, vagy nem kaptad meg és pont ezért pótolnád most..
Vagy csak bebeszéled, magadnak, hogy pont mi kellünk, mert rá vagy szorulva a gyerekünkre, mert neked nem lehet. Utóbbi nagy szemétség, ne a gyerekünk miatt kelljünk, ne azért, mert anyák vagyunk, hanem a nőt lásd(és keresd) bennünk.
Úristen, h itt milyen okoskodo hülye gyerekek vannak!:D
Nekem lehet gyerekem te alpári paraszt!
Házam van vállalkozásom és van anyám!
Ra kell jönnöm, h ti nők ha nem tudjatok egymást marni egy munka helyen akk ide josztok ocsmánykodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!