Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek is, hogy itt rátok kattant egy dilis férfi?
Figyelt kérdés
Történetek? Velem sajnos nem is egyszer2020. jan. 29. 17:41
11/17 anonim válasza:
Dilisnek nem mondanám, annál jobban kedveltem. De beteg volt, ez biztos. Viszont annyira cuki és helyes volt, hogy egy ideig elnéztem neki.
12/17 anonim válasza:
Hat en szemely szerint van hogy rairok nokre, de ha nem valaszolnak egy ido utan akkor eleg egyertelmu hogy nem nyitottak felem. Pedig nem hiszem ha gond lenne velem :) 26f
13/17 anonim válasza:
Volt,nem tudta eldönteni mit akar,egyszer akart,egyszer nem.Meguntam és nem írtam többet vissza neki.
14/17 anonim válasza:
és ez az őrült lehet holnap melletted ül a buszon :)
16/17 anonim válasza:
Igen. A dohányzás kategóriában sokat válaszoltam egy időben, mindig írkàlt nekem egy 30-as pasi minden vàlaszomra és részletesen elmagyarázta, hogy mikor és milyen cigit szívott, milyen cipő volt rajta, stb. Az a lényeg, hogy az jött le, hogy nagyon durván cigaretta fètise(?) van(ha egyáltalán létezik ilyen). Azóta nem válaszolok egy privátra sem, csak nagyon ritka esetekben.
Egyébként volt itt még egy pasi is aki olyan üzenetekkel bombàzott, hogy találkozzunk, kössem ki, fessem őt ki, öltöztessem őt be nőnek és üssem őt àjulàsig.
17/17 anonim válasza:
Hát elkel magyarázni ha egyszer sötétek vagytok, nem tudom Feri kit látott 12 centis magassarkúban de az biztos nem én voltam, lehet mindenhol Ibolyát látja aki szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!