Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek is, hogy itt rátok kattant egy dilis férfi?
Figyelt kérdés
Történetek? Velem sajnos nem is egyszer2020. jan. 29. 17:41
1/17 anonim válasza:
Rám egy baltás nő kattant és állandóan dugni akar meg ilyenek
2/17 anonim válasza:
öööö... ugye tudod , hogy van olyan opció is hogy "nem fogadok tőle több üzenetet" ????
(tiltás)
3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de volt, amikor nem rögtön derült ki róla.
Olyan is volt, hogy hiába tiltottam itt le, létrehozott újabb accountokat itt és újra rám írt.
2020. jan. 29. 17:44
5/17 anonim válasza:
De most komolyan... akkor mi van? :D Betelik a tiltólistád vagy mi?
6/17 A kérdező kommentje:
Nyilvan ujra meg ujra letiltottam, nem is ezen van a hangsuly.
Csak durva, hogy mennyi őrült van mindenutt
2020. jan. 29. 17:47
7/17 A kérdező kommentje:
Érdekelt volna, hogy mások mit tapasztalnak itt.
2020. jan. 29. 17:48
8/17 anonim válasza:
Igen. Van vagy 500 fiókja és mondogatta hogy még beszélünk és én nem fogom tudni hogy ő az...
9/17 anonim válasza:
igen de nő az illető nem fogja fel hogy nekem nem kell követ minden hová most meg az anyukájával üzenget hogy szeretne megismerni :D
10/17 anonim válasza:
Én ezért nem válaszolok itt semmilyen üzenetre :D
"A problémákat mi magunk vonzzuk be az életünkbe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!