Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme az életnek ha folyton csak csalódás ér?
Figyelt kérdés
Engem még soha nem szeretett senki sem. Pedig én így magamba mindig vágytam volna arra hogy egy férfi szeressen, de mindig pofára esek, mert én egyiknek se vagyok elég jó. Pedig kedves és megértő vagyok, de nem is akaszkodtam senkire se erőszakkal. Bezzeg más huszonévesnek ezen már nem izgulnia, mert nekik minden összejött.2020. jan. 28. 17:02
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez kezdődik azzal, hogy nincs önbizalmad. Ezért folyamatosan olyan embereket engedsz magadhoz közel, akiket nem kéne. Nem kell minden kedves szónak felülni, vagy komolyat elvárni egy olyan embertől, aki eleve kalandor.
12/15 A kérdező kommentje:
Amikor egy idegen kedves szavakat használ rám, akkor megnő az önbizalmam, hogy na végre én is bejövök egy férfinak. Csak ha valaki szakít, akkor ezek a szavak semmit sem jelentenek.
2020. jan. 28. 18:54
13/15 anonim válasza:
Elég butácska lehetsz, tipikus naív nō, aki bárkinek bedōl, ezért nagyon könnyū kihasználni, tökéletes célpont a komolytalan férfiak számára.
Ajjaj, sokat kell még tanulnod...
14/15 anonim válasza:
#12 Ne izgulj, bejössz a férfiaknak, csak elég furán venné ki magát ha minden harmadik ember odamenne és közölné ezt veled. :)
15/15 anonim válasza:
Tényleg ő a szokásos 27 éves rinya csaj... Mert egyből törölték a választ... 😀
Tudnám minek a sok kérdés ha egy válasz sem jó neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!