Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Tobb lehet ebbol mint szexuális kapcsolat?
ahhoz kepest, hogy gyerekes feleseg vagy, az erzelmi intelligenciad egy tinilanye. kene valami licensz, hogy ne vallalhasson gyereket akarki...
belegondoltal mar, hogy ezzel egyszerre ket csaladot tennetek tonkre? igaz, a pasi is egy idiota, ha te nem, jott volna mas. megnondom mi lesz: szexeltek, a pasinak ez kenyelmes, te meg dramazol magadban, es meg tavolabb kerulsz a csaladodtol mert azt az energiat amit oda kene raknod ilyen semmikre pazarlod el. b verzio: osszejottok, o hetvegi apuka lesz, a fizetese egy resze elmegy, aztan rajon h kb csak not cserelt aki ugyanugy van csak egy idegen gyerekkel raadasul. amilyen hamar jott a kezdeti izgalom olyan gyorsan fog lelohadni.
Ha a tiéd végét járja, és vele pedig lehet lehetne több akkor adj ennek egy esélyt, ha pedig ez tutira biztos lesz válj el.
Mert egy rossz kapcsolat elrontja az életed és meg öl lelkileg.
Akkor adj ennek egy esélyt és ennyi.
Azt nem tudom, hogy mi a baj a házasságodban... nem tudom, hogy mi okból válnál el a férjedtōl, de ha ez a férfi az ok, azt szerintem inkább felejtsd el!
Elég szánalmas elkèpzelès, hogy elhagynád a férjed olyasvalakiért, aki bevallotta neked, hogy nem szeret... Mégis mi a fenét vársz ettōl a helyzettōl??? Szerinted a férfi is elválna a párjától érted? Miközben téged sem szeret? Ez nagyon sületlen elképzelés.
Szerintem az embernek nagyon komoly, erōs, határozott oka kell legyen arra, hogy ilyen döntéseket hozzon. Nem tudom, hogy mit érez a férfi, DE az biztos, hogy köztetek nincs erōs kötelék, tehát nem kéne túlságosan beleélned magad ebbe és komolyan vedd. Ha apa/férj jelöltet kerestél, akkor szerintem elèg rossz helyen keresgélsz.
"Aztán ő is mérlegeljen..."
De hát mér' ne legeljen?
Viccet félretéve; a pasi rendkívül korrekt módon előre jelezte, hogy NEM TUDNA beléd szeretni. Akkor mi is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!