Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valaki viszonzatlanul vagy plátói módon szerelmes lett valakibe, és össze is jöttek később? Tartós kapcsolat lett? Milyen volt? Meddig tartott a viszonzatlanság?
Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 20:11
1/7 anonim válasza:
Igen.
1 évig viszonzatlan. Másfél éve együtt vagyunk.
2/7 anonim válasza:
Igen. A pasinak egyáltalán nem jött be a duci csaj. Aztán mégis összejöttek. Ma házsasok és a 2. Gyereküket várják :)
3/7 anonim válasza:
Igen, már kb egy éve kinéztem magamnak, aztan végül vette a lapot, és egyszer csak rámírt. Még csak pár hónapja tart, de jól megvagyunk, és komolynak érezzük mindketten a kapcsolatunkat.
4/7 anonim válasza:
Jelen. Kb. 3 hónap után vette a lapot végre, szerinte jobbat érdemelnék mert ő "senki" hozzám képest.... de végül csak meggyőztem, hogy engem ez a rész hidegen hagy (iskolai végzettség). 1,5 hónapja összejöttünk, lassan haladunk, de jó ez igy. Igazi régimódi úriember, és egyre jobban szeretem :-)
6/7 anonim válasza:
Jó is lenne, de ez csak plátói már egy éve.
7/7 anonim válasza:
12 évig volt plátói, de ma már a jegyese vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!