Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 14-14.5 cm az nagyon rossz? Ezzel csak maszatolni lehet? 1.80 cm 72 kg vagyok. Mekkora az ideális a nők számára?
Nem csak a hosszán fog múlni. Sőt...
Túl sok poreszt nézel, ha még mindig itt tartasz.
7centi
Nekem sztm azért kicsi, egy 16 17 jó ha van. Amúgy a vastagsága sem mindegy. De ahogy írja, sok múlik a technikan és nem csak a farkalasbol áll a jó szex.
N27
"Ezzel csak maszatolni lehet?"
Nem... ezzel felkészíteni lehet a hölgyeket a Magyar Nemzeti Vágtára, már aki nagyon szereti a féktelen lovaglást. Örülj neki, hogy nem kell finomkodnod, csak felültetni a hölgyet a nyergedbe és addig repíteni, amíg bírja szusszal.
A mérethosszokon én azért nem tudok kiakadni, mert a szex egy olyan műfaj, amit változatosan lehet kivitelezni, és a partnerek igényei is igen változatosak tudnak lenni. Ha egy hölgy kimondottan a vad, bele a lecsóba típus, az veled megütötte a főnyereményt.
Lehet a nyíló lótusz pózban nem te leszel a király... ellenben finomkodás nélkül lehet rajtad vágtázni...
Na,az ilyen "20 alatt meg sem érzik" lányok miatt meg pláne ne érezd szarul magad.. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!