Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed, ha egy 26 éves nő inkább örökbefogadna szülés helyett mert nem szeretné elrontani a testét?
Tehát ha valaki elébe megy annak, amit Norbi mondott, az gáz. Érdekes.
Én azért nem akarok szülni, mert kiakaszt az egész. Hipochonder vagyok, és belegondolni, hogy egy idegen nő benned, szétnyomja a szerveidet, eleszi a kajádat, szülés után kihullik a hajad, becsurran a pisi, ha tüsszentesz, és igen, kövér maradsz, amivel jön rengeteg betegség... borzasztó. De legalább leszülted a VÉRT a férfinek, aki elhagy egy olyan nőért, aki még nem szült.
"Én azért nem akarok szülni, mert kiakaszt az egész. Hipochonder vagyok, és belegondolni, hogy egy idegen nő benned, szétnyomja a szerveidet, eleszi a kajádat, szülés után kihullik a hajad, becsurran a pisi, ha tüsszentesz, és igen, kövér maradsz, amivel jön rengeteg betegség... borzasztó."
Baromság.
"Tok mindegy, mi az indoka, orokbefogadni sokkal ertelmesebb ma, mint szulni plusz egy embert, ha belegondolsz, mennyien vagyunk, es mennyi orokbefogadhato gyerek van."
Miért, mennyien vagyunk Magyarországon, ahol fogy a népesség? Ázsiában vagy Afrikában nyilván szaporodnak orrba-szájba, de kétlem, hogy bárki onnan fogadna örökbe gyereket (a celebeket leszámítva :D).
"Bleach Blonde Baby"
Te egy végtelenül eltorzult világképpel rendelkezel.
Csináld csak, fogadj örökbe egy cigánygyereket, azt élvezd a gyümölcsét, s véletlenül se szülj, nehogy elrontsd a hasad...
Ez mind mind arra vall, hogy "nincs kedved", azt csak a kifogást keresed.
Elárulom neked, ha hazaviszel egy hiéna kölyköt afrikából, s te normálisan neveled, attól még benne van a vérében az ösztön (ha érted amire gondolok). Szóval egészségedre. A másik meg mennyi de mennyi videón látni, hogy az említett szeretett népcsoportod így nyilatkozik, miután jogsi és minden papír nélkül halálos balesetet szenved:
"vérében a vezetés".
A hiénának is.
Liberáltuskó
Egy kész genetikai programmal születünk le, senki se gondolja, hogy bele tud nevelni mindent a gyerekbe, van amit neveléssel sem lehet kiiktatni.
Alvó programok, is felnőttként fognak aktivizálódni ugyanis kiderült hogy a válaszreakciónk bizonyos éltehelyzetekre, krízisekre hasonló lesz mint a felmenőinkké. Épp úgy mint a kreativitást vagy a lustaságra való hajlamot az agresszív temperamentumot, a vesekőre vagy fogszuvasodosra rákra való hajlamot, diszlexiát is örököljük. Ezen kellene gondolkodni.
Francokat tatdadalmi nyomasra szülnek! Szocpol meg a sok anyagi tamogatas miatt. Gyerekek eltartjak őket!
Ne feljetek,valaennyire regeneralodik a test! Azért nem a világ vége a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!