Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed, ha egy 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed, ha egy 26 éves nő inkább örökbefogadna szülés helyett mert nem szeretné elrontani a testét?

Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 13:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanerre gondoltam. Ő is megöregszik akár szül akár nem.
2020. jan. 24. 13:32
 12/41 anonim ***** válasza:
81%
Aki ezt elítéli, az egy idióta. Azoknak a gyerekeknek minden normális családban jobb, mint ott. A saját anyjuk lepasszolta őket, könyörgöm! Ilyen előélettel áldás, ha egy olyan nő befogad, akit anyának hívhatsz és úgy gondolom, lényegtelen, hogy miért nem hozott világra egy újabb életet a közel nyolcmilliárd másik mellé, aminek legalább harmada olyan nyomorban él, ami méltatlan.
2020. jan. 24. 13:33
 13/41 anonim ***** válasza:
19%
Hülye
2020. jan. 24. 13:36
 14/41 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lett lepontozva az, aki egyetért velem. Miért kellene azért gyereket szülni minden nőnek mert elvárja a társadalom és a család?

Nyilván 40 éves korom felett már nekem se lesz olyan a bőröm, az alakom, mint most, de miért kellene ennyi idősen rádobnom egy lapáttal?

Szívesen nevelnék egy olyan gyereket aki nem a sajátom, de szülni az életben nem akarok. Én nem vagyok erős nő, aki végig tudja csinálni azt a 9 hónapot meg magát a szülést. A hideg is kiráz a gondolatától.

2020. jan. 24. 13:49
 15/41 anonim ***** válasza:
22%
Két gyereket szültem, kislányos alkatom van, ezrek meg nem szültek, de már nénisen hasasok. Semmi összefüggés nincs, nem lehet elrontani egy alakot a szüléssel, csak aki akarja, meg ha előtte is hízásra hajlamos volt.
2020. jan. 24. 14:10
 16/41 A kérdező kommentje:
A hasadon azért marad nyoma, meg ugye odalent is, ha nem császárral szültél.
2020. jan. 24. 14:19
 17/41 anonim ***** válasza:
18%
De nevetnék ha egy ideges férj kinyírná Norbit!
2020. jan. 24. 14:20
 18/41 anonim ***** válasza:
18%

Tok mindegy, mi az indoka, orokbefogadni sokkal ertelmesebb ma, mint szulni plusz egy embert, ha belegondolsz, mennyien vagyunk, es mennyi orokbefogadhato gyerek van. Ha barki lepontoz, attol meg igy van :D

Az a gyerek, akit orokbefogad pedig orulni fog, hogy nem intezetben kell felnonie ”

Persze, mert a C kategoriasok meg a lányfejjel össze-vissza katymatyoloknak lehet gyereket csinálni aztán eldobni. A normális meg vegye örökbe ezt és ne szüljön sajátot... Kitűnő logika.

2020. jan. 24. 14:20
 19/41 anonim ***** válasza:
10%
26 évesen lazán regeneralodik a szervezet és megfelelő diétával, tornával a terhesség alatt meg se fogsz látszódjoni hogy szültel. Butaság lenne emiatt örökbefogadnod
2020. jan. 24. 14:23
 20/41 anonim ***** válasza:
43%

Az ő dolga, leszarom más mit csinál csak keressen egy férfit akinek ez rendben van és már mehetnek is ügyet intézni.

Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy mivel már szültem ezért tudom, hogy nem rontja el a nő testét feltétlenül. Ugyanúgy nézek ki mint mielőtt terhes lettem, se csík, se plusz kilok, se lógos has / mell, sem tág vagina, semmi! Nem törvényszerű a lelakott, dagadt test szülés után, főleg ha az ember odafigyel.

2020. jan. 24. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!