Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed, ha egy 26 éves nő inkább örökbefogadna szülés helyett mert nem szeretné elrontani a testét?
Nem értem miért lett lepontozva az, aki egyetért velem. Miért kellene azért gyereket szülni minden nőnek mert elvárja a társadalom és a család?
Nyilván 40 éves korom felett már nekem se lesz olyan a bőröm, az alakom, mint most, de miért kellene ennyi idősen rádobnom egy lapáttal?
Szívesen nevelnék egy olyan gyereket aki nem a sajátom, de szülni az életben nem akarok. Én nem vagyok erős nő, aki végig tudja csinálni azt a 9 hónapot meg magát a szülést. A hideg is kiráz a gondolatától.
“
Tok mindegy, mi az indoka, orokbefogadni sokkal ertelmesebb ma, mint szulni plusz egy embert, ha belegondolsz, mennyien vagyunk, es mennyi orokbefogadhato gyerek van. Ha barki lepontoz, attol meg igy van :D
Az a gyerek, akit orokbefogad pedig orulni fog, hogy nem intezetben kell felnonie ”
Persze, mert a C kategoriasok meg a lányfejjel össze-vissza katymatyoloknak lehet gyereket csinálni aztán eldobni. A normális meg vegye örökbe ezt és ne szüljön sajátot... Kitűnő logika.
Az ő dolga, leszarom más mit csinál csak keressen egy férfit akinek ez rendben van és már mehetnek is ügyet intézni.
Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy mivel már szültem ezért tudom, hogy nem rontja el a nő testét feltétlenül. Ugyanúgy nézek ki mint mielőtt terhes lettem, se csík, se plusz kilok, se lógos has / mell, sem tág vagina, semmi! Nem törvényszerű a lelakott, dagadt test szülés után, főleg ha az ember odafigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!