Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után minden pár eltávolodik egymástól?
Nézz utána, mivel jár a gyerekvállalás.
Nem csodálom, hogy eltávolodnak. Ezért kell stabil kapcsolatban, biztos elhatározás mellett babát vállalni.
Nem törvényszerű. Én jobban kívántam a nejem mint valaha.
Nincsenek felkészülve az apaságra és arra hogy a nő attől még nő marad hogy gyereket szült ... sőt, attól lesz igazán nő.
Nekem éppen aktuális téma, 8 hónapos a kislányunk. Én azt látom, hogy azok a párok távolodnak el egymástól akik eleve semmi munkát nem fektettek a kapcsolatba eddig sem. Én abszolút nem érzem, hogy eltávolodtunk volna mert annyira természetes volt mindig is, hogy amikor csak tudunk randizunk, eljárunk, romantikázunk és ez evidens maradt azután is, hogy a kicsi megszületett. Fektetés után ugyan úgy megvannak a mély beszélgetések, összebújások stb. Heti egyszer szervezünk valami randi félét gyerekkel vagy gyerek nélkül. Kiöltözünk egymásnak, megmaradtak a kedves kis gesztusok stb. Egyrészt mert nyilván szeretjük egymást, másrészt mert tudjuk, hogy ezt muszáj ahhoz, hogy egy kapcsolat jó legyen.
Ahol eltávolodnak egymástól ott szerintem a kapcsolat eleve langyos szar volt. Hogyha nincs semmilyen "stressz" tényező, mondjuk egy gyerek akkor fent lehet egy ilyen kapcsolatot is tartani, de ha jön a gyerek akkor egyből kiderül, hogy mégsem megy már együtt. Szóval hogyha egy pár gyerek előtt sok energiát fordít egymásra és a tűz megőrzésére akkor nem lesz ezzel probléma gyerek után sem. Ahol a gyerek tönkreteszi az egészet ott eleve nagyon instabil és régen kihült volt a kapcsolat. Én legalább is ezt tudom az egyetlen indokként felhozni ami miatt nekünk gyakorlatilag ugyan olyan a kapcsolatunk mint a baba előtt. Az már más kérdés, hogy miért vállal valaki egy instabil kapcsolatba gyereket... Az ember csak érzi ha nincs már meg a parázs és nem az igazi a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!