Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek 40 körüli kövér, szexmániás férfival?
"bezzeg a norbit keresztre feszitettétek" - Norbi nem azt mondta, hogy a kövéreknek nem lesz kapcsolatuk, hanem azt, hogy ha valaki hízik terhesség miatt, ezért majd elhagyják. Meg azt is mondta abban a videóban az egyik követőjének, aki örült a sport miatti fogyásának, hogy nem a sport miatt fogyott, csak az update termékek miatt, ami marhaság.
Nem jövök össze kövér emberrel, mert az én életmódommal a kövérség nem összeegyeztethető, de már meglévő kapcsolatban a hízást időben észreveszem, amikor még könnyebb megállítani és visszafordítani, nem akkor kapok észbe, amikor már kétszer akkora lett, mint hogyha addig nem tűnt volna fel.
Itt a 8. választ olvasd el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A fiatal,jóképű szexmániás pasikat szeretem,van is egy ilyen otthon :)
38n
Én összejönnek vele ,de ez nyilván más dolgoktól is függ mint az itt leírt pár dolog mint az életkor meg a súly.
120 kg nem is sok ettől Kövérebb pasim is volt már.
23 # abszolút jogos ,de a kérdés inkább vitakeltőnek szántam.
25# örülök hogy vannak ilyen nők,ha szabad vagy szívesen beszélek veled.
Vitának akkor van értelme, ha hasonló szituációra vonatkoztatod az eredetihez képest. :-)
Egy kicsit legyen értelme is a vitának, hozok még egy példát.
Adott egy kapcsolat, nem kövér egyik fél sem, amikor összejönnek. Telnek az évek, az egyik fél sorozatos orvosi elcseszések következtében elhízik, akárhogy próbálkozik, jojózik a súlya. Mi a helyes döntés ilyenkor a párja részéről, még lök egyet az amúgy is szerencsétlen sorsán, és megcsalja/elhagyja, vagy próbálja támogatni, segíteni, megoldást keresni? Én az utóbbi mintát láttam családban, és ezt tartom követendőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!