Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek 40 körüli kövér, szexmániás férfival?
Kizárt.
1. idős hozzám
2. igénytelenségnek tartom a kövérséget, nem jön be
3. szexmániás sem kell nekem
Semmilyet, mert:
1. Túl idős hozzám.
2. A kövérség kizáró ok.
3. A szexuális vágyaink nem összeegyeztethetőek.
Látjátok látjátok a férfiakat sem szeretitek koveren ,bezzeg a norbit keresztre feszitettétek.
Megjegyzem engem nem érdekel a véleménye.
De azok a nők akik szidják most Norbit mind képmutatóak.
"De azok a nők akik szidják most Norbit mind képmutatóak"
Hidd el hogy nem a sulyoddal van gond...
Egyreszt logikaban sem vagy tul eros hogy egy gyks valaszadasbol vonsz le következtetéseket, raadasul minden kontextus nelkul. Meg annak is tobb ertelme lett volna ha Norbihoz hasonloan "közvéleménykutatsz" bar az is hulyeseg mert itt bárki mondhat barmit magarol.
A vagdalkozas ami a belso bizonytalansagbol fakad meg sokkal taszitobb mint barmi testi problema.
Egyebkent veled kerdezo sose jonnek ossze, egy hipotetikus 120 kilos pasival meg nem a 120 kilokara alapozva meg lehet siman. Ha egyebkent bejon es jo ember.
A szexmanias nekem mondjuk negatívum lenne, de a mostani paromnak is nagy az etvagya es vele is tudunk egyeztetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!