Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Volt már dolgotok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már dolgotok ilyen férfival, létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Most ert veget egy hosszu kapcsolatom, amiben a parom maga volt a megtestesult tokeletesseg igazabol. Abszolut oljalis, huseges volt aki rengeteg szeretetet adott es nem kert cserebe mast csak hogy szeressek es tiszteljek. Nem tudnek semmibe belekotni ami o maga volt.

Nagyon fontos volt szamomra hogy az egesz kapcsoltunk sora egyetlen egyszer sem nezett ra mas nore, csak en leteztem neki es komolyan vette hogy ha en vagyok mellette akkor neki nem kell mas. Latva a “valasztekot” elegge megijedtem. Szerintetek letezik egyaltalan meg egy ilyen huseges ferfi? Ti talalkoztatok mar ilyennel? Es iezalatt nem azokra gondolok akik fizikalisan nem csaljak meg a parjukat, hanem hogy abszolut semmilyen keppen nem lepnek kapcsolatba mas nokkel. Ja es persze emellett meg sok egyeb jo tulajdonsaguk van, es nem is papucsok, hanem onallo, erett, magabiztos ferfiak (a 20-25 eves korosztalybol)

2020. jan. 23. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Én is ilyen pasi vagyok. Nem tudom ebben mi a különleges.
2020. jan. 23. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Miért kérdezed h létezik-e ha te magad állitod h igen?
2020. jan. 23. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy mi lett ezzel a tökéletes férjjel?
2020. jan. 23. 17:06
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
A "nem lép kapcsolatba más nőkkel" azt jelenti, hogy ha kapcsolat kezdetéig voltak nő barátai (akikkel több évtizede barátok, gyerekkor óta ismerik egymást de sose volt semmi), azokkal is szakítsa meg a kapcsolatot?
2020. jan. 23. 17:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, hogy ilyen embert nem könnyű találni! Nem azt modom biztos, hogy van mint ahogy te is leírtad, de elég magasra tetted a mércét, ami természetesen nem baj mert jogod van eldönteni, hogy milyen emberrel szeretnél élni! Például én soha nem csaltam meg egy barátnőmet, és elég önálló, érett és magabiztos vagyok, de ezmellett ott van még egy csomó tulajdonságom ami vagy megfelel vagy nem! Az én munkámtól szinte mindenki menekül, hisz senki nem akqr hónapokig várni, és folyton bizontalanságban élni! Na szóval így értettem, ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, és nem engedsz az elvárásaidból akkor nem lessz könnyű, de mindenesetre sok szerencsét!
2020. jan. 23. 18:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. jan. 23. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt, 6 éve hozzá mentem feleségül :)
2020. jan. 23. 18:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A parom pont ilyen, de vannak nonemu haverjai, ahogy nekem is ferfi haverjaim. Ez azert meg boven nem jelenti, hogy valaki ne lenne huseges :) De haverokkal is leginkabb kozosen talalkozunk tobben, kettesben csak a legjobb baratjaval szokott logni.
2020. jan. 23. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Itt már csak az a kérdés, hogy akkor vajon miért ex???...
2020. jan. 23. 19:32
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem en dontottem ugy hogy az exem lesz.. sajnos butan viselkedtem a kapcsolatunkban, sokkal tobbet vettem ki belolem, mint amennyit beletetttem es besokallt.

Valoszinuleg amiert nem ertekeltem az az hogy fiatal vagyok meg (19), elso kapcsolatom, sosem kaptam meg pofonokat es csalodasokat. Szabad akartam lenni, de igy hogy megkaptam termeszetesen mar nem tetszik annyira

2020. jan. 23. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!