Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létrelehetne hozni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létrelehetne hozni egy olyan törvényt, ahol tilos lenne az anyagiasság, tehát egy nő nem várhat el autót, végzettséget, saját házat a másiktól, egy férfi nem pózolhat a kocsijával, izmaival, pénzével?

Figyelt kérdés
Elgondolkoztam ezen, mert látom elég nagy probléma az anyagiás és talán lehetne olyan törvényeket hozni, hogy aki felszínes az ne keressen addig magának partner, míg nem lesz igazi felnőtt. Mondjuk kormány propaganda helyett olyan plakátokat készítenének amik a valódi szeretetre, elfogadásra, együttérzésre ösztökélnék az embereket.
2020. jan. 20. 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Új törvény, aha. Pont a politikusok azok, akik nem használják ki a pénz adta előnyöket. Másrészt az én párom jól keres, de nem ezért vagyok vele, hanem mert szeretem. Tehát hogyan kéne bizonyítanom a törvény előtt, hogy szeretem, és nem érdekből vagyok vele? Vagy az összes randi felügyelet alatt lenne? Bejönnek a hálószobába, hogy nem szinlelem-e az orgazmust? A jól kereső pasiknak meg megtiltják, hogy szegényebb lánnyal ismerkedjenek? Pont az lenne a felszínesség, ha csak az azonos anyagi szinten lévők jöhetnének össze.
2020. jan. 20. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, vannak szintek. Nem azért tanul és küzd valaki, hogy beérje egy nulla logikájú és szókincsű valakivel, akinek egyetlen életcélja a doboz cigaretta következő héten. Aki nem a buszon cipekedik hat kiló szatyorral, majd gyalogol három kilométert mínusz tíz fokban este nyolckor. Aki nem utaztatja a lázas gyerekét az ügyeletre. Ennek az anyagiassághoz szerintem semmi köze. A praktikussághoz inkább.Vagy az igényességhez.Nem biztos, hogy a gyerekemet egy füstös albérletben szeretném felnevelni. Ez mindenkinek szíve joga.
2020. jan. 20. 18:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez ideális plakát lenne hozzá!

[link]

Se autó, se saját lakás, csak a szeretet. Kaja és ruha helyett is, mert a ku.rvaannyát annak, aki egy átlag életszínvonalat el mer várni.

Ne keressen addig partnert, amíg nem lesz igazi felnőtt? Röhej!!! Egyrészt, hagyjuk már meg a jogot akár a tiniknek is, hogy szerelmesek legyenek, járjanak, tapasztalatot szerezzenek a felnőtt életre! Sok incel és a legtöbb pedofil életéből is pont ez maradt ki, és nincs jó vége.

Másrészt pont attól lesz a férfi igazi felnőtt, hogy leválik a szüleiről, önálló életet kezd, és gondoskodni tud a családjáról. Nem az a felnőtt, aki 30 kiló, anyjával él, 10 év alatt nem kapart össze 200 ezret az első autóra, és gold diggernek hív minden nőt, aki nem fizeti ki első randin a kávéját, meg nem bukik rá bárki farkára, aki az utcán utána fütyül.

Szánalom, komolyan mondom!

Tiltsd be törvényileg, hogy rezsit kelljen fizetni, és kötelezd anyádat, hogy életed végéig biztosítsa a fedelet a fejed fölé, mert talpig férfiként neked derogál ennek az anyagi feltételeit előteremteni. De csak azért, nehogy betámadjon egy pénzéhes playboy nyuszi.

Menjetek inkább anyátoknak segíteni! Mosogatás, felseprés kész van?

2020. jan. 20. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a férfiak sem várják el, hogy a nő tartsa el őket és /vagy főzzön rájuk.
2020. jan. 20. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
19%

Na most igen megértem miről beszélsz! De hozza tennék par dolgot!

Meg lehetne szavazni elvégre demokrácia van! Azaz ha a magyar állampolgárok 51%-a vagy pedig 2/3-a ugy dönt hogy ezt akarjak akkor be vezetik (az most nem biztos hogy elég 51%-a lehet csak 2/3-asnál lehetséges)

De egyszerűbb lenne ha mar az óvodákban és iskolákban erre tanítanák az embereket!!! Azaz nem azt hogy csak a nő álljon ossze a leggázabb férfiakkal mert a szegény nyomorult srac életképtelen és nem képes magának lyukat talalni!!! Hanem azt hogy mind a férfi mind a no a megfelelő értékeket képviselje!!! És ne az legyen hogy mar 25 évesen volt mar 5-10-15 vagy több par kapcsolatunk!!!

A férfi legyen férfi a no legyen no! Az emberek pedig legyenek emberibbekk!!!

Na meg bocsánat! Kocsi penz izom? Ez mind szorgalom! Legalábbis nekem meg a többségnek! Meg oke vannak olyanok akik kápszerrel növelik az izmokat meg gazdag úrfik akiknek mar a szülők egybol bedobják a nagy kocsikat... a gyerek meg semmi erőfeszítést nem tesz semmiért szinte...

de ezek is a szűkebb réteg! A nagyja akinek van valamibe az meggurizett erte! Szoval nem ezzel van a gond! Hanem nincsenek rendes normák és morális értek rendek!

2020. jan. 20. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Ja amugy... akkor mi van ha a csaj mar 20-as évei elején kb havi szinten 2-5 milliót is megkeres??? Azoknak akkor nem lehet alap elvárás hogy egy jol kereső pasi vagy legalább egy “szorgalmassan építi a karrierjét” pasi jusson??? Mert ok is képesek voltak mindezért megdolgozni... 🧐🧐🧐🧐🧐🧐😬 szoval ő nem is a te pénzedet akarja hanem csak azt hogy kb legyen egy anyagi szint mivel általában az is problémákat tud szülni!!!! Léteznek gigolok is nem csak aranyaso nők akik szinten azert vannak együtt valakivel mert annak sok pénze vám... 😅😂 de ezen kivul is... a csaj megteheti hogy egy evedkor elkölti 10 ezer forintot a srácnak meg alig tud venni egy 1500-as kajat...
2020. jan. 20. 19:23
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

A srac meg alig tud magának venni*

(Hiba javito)

2020. jan. 20. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

Es bocs de a világ mar csak ilyen mindig is ilyen volt...

annyi a különbség hogy vannak olyan nők akik megtudják maguknak keresni az anyagi dolgokat! Jol is néznek ki okosak is! Ilyenkor szerintem teljesen korrekt ha egy vele azonos szintű pasit szeretne!

Viszont amit meg te írsz na az “amikor valaki egy falusi szolga azt a királyfit akar mert csak azzal elégszik meg...” eset!

2020. jan. 20. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Oviban is azt látják, hogy apu elhagyja anyut egy fiatal cicáért, és annak van több barátja, akinek a szülinapján van ugrálóvár meg bohócműsor. Régen is ez volt, és ez is lesz. Hamupipőke szép, a herceg meg gazdag. Sose fordítva.

Olyan világ sose lesz, ahol nem lesz előny, ha nyomor és éhezés helyett kényelmes biztonságot tudsz nyújtani a családodnak.

2020. jan. 20. 19:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Meglehetne szüntetni a nyomort és a szegénységet még ezzel a piacgazdasággal is, csak felkéne már ébredni, kikell harcolni ezt legrosszabb esetben forradalom formájában és emberségessebben hozzáállni a másikhoz. Egyenlőtlenség helyett egyenlőség, versengés helyett kooperáció, tulajdonlás helyett közösség. Megkell tanulni mi az elég, de méltóságos életkörülmények mellett és mennyiseg helyett minőség lenne a fontos.
2020. jan. 21. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!