Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulye kerdes tudom, de akkor is foglalkoztat, az uj parom (ferfi) elment nalam wc-re, es ugyhagyta maga utan a wc-t ( sz.. Os volt eleg rendesen) normalis hogy ez engem kiabrandit?
Nekem volt ilyen kollégám, szintén férfi. Folyton féknyomosan hagyta ott a wc-t maga után. Többször szóltunk neki, nem kerteltünk, kiírtuk papírra a wc-be is, jókat röhögött rajta.
Meg volt egy másik, aki egyetlen egyszer elfelejtette lehúzni. Túlóráztunk, mindenki nagyon fáradt volt, nem szóltam neki, tudtam, hogy egyszeri eset.
Szerintem várd meg a követlező alkalmat, lehet, tényleg fáradt volt, esetleg volt ilyen wc frissítő, aminek a habja az öblítéskor pont eltakarta és nem látta akkor épp. De ha legközelebb ugyanez lesz, akkor már nem lehet egyszeri esetnek betudni, meg fáradtságnak.
" a végén nézzétek meg az eredményt "-"
Guszta. Élmény lehet ezután folytatni a kapcsolatot.
Nem normális hogy minden szarért kiábrándulsz. 🙂
Tudom furcsa lesz sokaknak itt a véleményem, de azért leírom, és mielőtt lepontoznátok, gondoljátok végig.
Abban egyetértek, hogy látványra nem épp szépség az ilyen. De! Én úgy tanultam, hogy a wc kefe nem arra való, hogy a szart felnyársaljuk vele, aztán visszategyük bűzölögve megszáradni, hogy elégedetten menjünk tovább azzal a tudattal, hogy tisztán hagytuk magunk után a klót.
Mi úgy használjuk a kefét, hogy minden esetben wc tisztítószerrel körbeöntjük a perem alatt, ezután tisztítjuk ki, és a vegyszer miatt fertőtlenítődik a kefe is.
Semmi baj, takarítsd ki a pasid utána, ennyitől nem kell kiábrándulni.
Én attól ábrándulok ki, amikor utólag észreveszem hogy valaki összeszarozta a kefét, merészkedett belemártani a szarba, vegyer nélkül.
Nem vagyunk egyformák, fogadjuk el hogy mások máshogyan szoktak meg dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!