Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulye kerdes tudom, de akkor is foglalkoztat, az uj parom (ferfi) elment nalam wc-re, es ugyhagyta maga utan a wc-t ( sz.. Os volt eleg rendesen) normalis hogy ez engem kiabrandit?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 09:20
21/41 anonim válasza:
Hát ez elég furcsa; egyszeri eset alapján még ne egyél semmit, ha egyébként minden más téren jó.
22/41 anonim válasza:
Én szakítanék vele. Főleg egy kapcsolat elején ez akkora igénytelenséget mutat, hogy később csak rosszabbra lehet számítani. Gondolom nem akarod utána takarítani a wc-t a következő 30 évben.
23/41 anonim válasza:
Egyébként ne izgulj, neked is vannak hibáid amiket nem veszel észre, szóval nem kell egyből szakítani.
24/41 anonim válasza:
Normális, engem is kiábrándítana ez a fajta igénytelenség.
25/41 egytitokzatoslány válasza:
Ha hiszitek ha nem, van aki pottyantos kinti WC-vel nőtt fel. Annak eléggé fura ahogy WC kefe meg lehúzni a wc-t. Érdekes hogy erre nem gondol senki. Vagy lehet annyira elgondolkozott hogy egyszeruen elfelejtette. Ennyi. Nem kell dramatizalni. Fel kell hozni hogy amúgy nézd már meg a wt-t hogy hagytad drága..
26/41 anonim válasza:
Nekem sem tetszene,viszont ha amúgy meg normális,akkor egy ilyen eset miatt nem szakítanék. Inkább megfigyelném hogy a következő esetben is ott hagyja-e a termékét. Ha igen,akkor figyelmeztetném. Nálam a kiábrándulás inkább akkor jönne,ha a nadrágját a ment volna a dolog. Szerintem várj még a szakítással.ha tényleg ennyire igénytelen,az másban is meg fog mutatkozni.
27/41 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan, de felesleges ebbe belevizionálni, hogy majd életetek végéig csicskáztatni fog a kanapén dögölve, ha együtt maradtok. Ha még egyszer megtörténik, tedd szóvá.
28/41 anonim válasza:
Csak megjelölte az új területét, szerintem nézz körül jobban , mert máshová is kent a cuccból ez tuti!
29/41 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez annyira alap dolog, hogy lesznek itt még problémák. Nem csak higiénés kérdés ez, hanem szocializációs is. Mert más wc-jét ott hagyni kulásan az a teljes nemtörődömség, neveletlenség. Szerintem belee sem gondol, hogy ez probléma lehet bárkinek, a következő adag majd leviszi. Fúúj, mingyá rókázok:) valószínüleg másban is ilyen trehány, bunkó. Remélem letakarítottad a kulát:)
30/41 anonim válasza:
Nem lehet, hogy igazából macska álruhában, és nem tudta rendesen elkaparni szegény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!