Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság vagy a 80-as években...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság vagy a 80-as években volt könnyebb csajozni?

Figyelt kérdés
21/F
2020. jan. 17. 00:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 17-es vagyok, mielőtt összekevernél, de én is reagálnék az írásodra 18-as.

"Miért, mi történik? Nőként többen akarnak majd megdugni?"

Igen, ez valóban így van. De tudod a nagy számok törvénye nagyon igaz. Ugyanis nem mindegy az, hogy nőként kb semmit nem kell tenni, mégis kezdeményez 50 férfi. Ezzel a nőnek abban az értelemben mégis nő az önbizalma, hogy igaz, nem szexet keres, de mégis bejön a férfiaknak, másrészt a nagy számok törvénye alapján az 50-ből ha van 1 ajki tényleg komolyat akar tőle, akkor már királyság van.

Ellentétben férfiként bepróbálkozol 50 nőnél, abból 10 el sem olvassa az üzenetedet, 20 elolvassa, de meg sem nézi az adatlapodat, megint 10 aki elolvassa az üzeneted, megnézi az adatlapodat, de fotók alapján nem tetszel neki, így beszélgetésre sem ad esélyt és maradt 10 aki legalább ad esélyt beszélgetésre, de ebbe a 10-be az is bele értendő aki amúgy kapcsolatban van, de felregelt beszélgetni a társkeresőre (botlottam ilyenbe), benne van az is aki vissza ír, mert nem akar bunkó lenni, de nem vagy az esete, meg benne van az is aki ad esélyt, de a beszélgetés során kiderül mégsem egymást keresitek. Na, ez viszont már egy ördögi kör. Azért szerintem érezhető a különbség. Míg egy nő tetszik 50 férfinek, és abból 1 alkalmas kapcsolatra, még mindig jobb, mint amikor a férfinek 50 esetből 49 esetben össze sem jön a dolog, mert nem esélyt sem kapott beszélgetésre sem, vagy ha mégis, akkor "nem vagy az esetem". Melyik viseli meg jobban az embert?

2020. jan. 17. 16:01
 22/35 anonim ***** válasza:
92%
most sokkal könnyebb. A 80as években nagyon ott kellett lenni mindenhol, most csak a neten kell ott lenni:)
2020. jan. 17. 16:05
 23/35 anonim ***** válasza:

"Igen, ez valóban így van. De tudod a nagy számok törvénye nagyon igaz. Ugyanis nem mindegy az, hogy nőként kb semmit nem kell tenni, mégis kezdeményez 50 férfi. Ezzel a nőnek abban az értelemben mégis nő az önbizalma, hogy igaz, nem szexet keres, de mégis bejön a férfiaknak, másrészt a nagy számok törvénye alapján az 50-ből ha van 1 ajki tényleg komolyat akar tőle, akkor már királyság van."

Max. egy felszínes önbizalom, mivel ott van 50 férfi, aki semmit nem tud róla, nem is kifejezetten őrá vágyik (mivel egyáltalán nem ismeri), de azért a fotói miatt "bepróbálkozik", hátha ő épp beadja a derekát (ha nem, akkor már megy is a következőhöz, mintha futószalag mellett állna). Ezért valóban nem annyira jó a legtöbb online társkereső, mert nincs semmilyen közös kapcsolódási pont a két ember között.

Vannak értelmesebb társkeresők, de ott a férfiak is tudnak érvényesülni - feltéve, ha nem ezt a "bepróbálkozok mindenkinél, aztán majd lesz valami, remélem, nem utasítanak vissza" (hiszen elvenni akar valamit, ha kötetlenül ismerkedne és az lenne a célja, hogy kiderítse, passzolnak-e egymáshoz az adott nővel, nem érezne visszautasítást) hozzáállást követik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Lásd itt a 37. választ.

2020. jan. 17. 17:01
 24/35 anonim ***** válasza:
63%

Ja, szóval a számításod szerint nők szemszögéből 50-ből 1 férfivel van kölcsönös szimpátia, és lesz akció, míg férfinél 50-ből 1 nőnél van kölcsönös szimpátia, és lesz akció?

A maradék 49-ből pedig ugyanúgy 20-al nem lesz semmi, 10el beszélgetés, stb. Ergó ugyanott van a két nem. Annyi a különbség hogy a férfi próbálkozik, a nő szelektál, mindkettő ugyanannyi energia kábé.

Sőt, mondok még valamit, amitől eldurran az agyatok: pont ugyanannyi nő van heteroszexuélis párkapcsolatban, mint férfi. WOW!

(ezt férfiként írtam. Egyáltalán nem nehéz csajozni. TÖbb tucat lányt szedtem fel amikor szingli voltam, és kapcsolatra is megtaláltam a megfelelő lányt). Hiszti helyett önfejlesztés.

2020. jan. 17. 17:04
 25/35 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

23-as, örülök, hogy átment az írásom. Egyetértek azzal amit írtál. Én is ezen a véleményen vagyok.

24-es, neked meg csak gratulálni tudok. Itt menőzöl azzal, hogy szingliként több tucat nőt szedtél fel. Kissé vicces önfejlesztésről beszélned akkor amikor csak lyuknak tekintetted azokat a nőket (több tucatból nem lehet másra következtetni). De tudod nem mindenki akar kicsapongani, van aki párkapcsolatra vágyik.

2020. jan. 17. 17:23
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, jelenleg én is abban vagyok. De van amikor egy férfi nem vágyik párkapcsolatra, és van amikor egy nő nem vágyik rá. Amikor ezek találkoznak, akkor azért dughatnak néha, nem? Vagy betiltod? Azért mert te nem bírsz felszedni egy csajt sem, más fogadjon cölibátust?

2020. jan. 17. 17:32
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

26-os, ha minden olyan király lenne az életedben, nem itt feszítenél anonim módon, hanem a való életeddel foglalkoznál.

Eleve itt mindenki annak adja ki magát, akinek akarja, szóval ezek a saját életből merített példák a bullshitek igazolására had ne legyenek már érvek egy álláspont mellett!

2020. jan. 17. 18:05
 28/35 anonim ***** válasza:
45%
#27 megtehetem, hogy itt feszítsek, mert nincs más dolgom, és lezártam a hetet, az itt töltött idő pedig szabadidő. Miért, te kényszerből vagy itt? Ha csak lúzerek lennének itt, miért jönne ide bárki tanácsért?
2020. jan. 17. 18:10
 29/35 anonim ***** válasza:
28-as, látom ez betalált. Magyarázkodj csak :) :)
2020. jan. 17. 18:11
 30/35 anonim ***** válasza:
45%
Épp, hogy nem talált be, ezért válaszoltam azt, amit. Nem csoda, hogy a lányokkal nem értesz szót, ha ilyen gyengén kezelsz egy fórumos interakciót.
2020. jan. 17. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!