Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ronda vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ronda vagyok? Mert a csajok rám se néznek, vagy ha igen, akkor is kiröhögnek.

Figyelt kérdés
www.kepfeltoltes.hu/view/100721/DSC00453_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
2010. júl. 21. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagy ronda. Hány éves vagy?
2010. júl. 21. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
a külsőddel nincs semmi baj, csak több önbizalom kéne, mert így tényleg nem lesz csajod. ha határozottabb lennél, nekem még be is jönnél :) 18/L
2010. júl. 21. 21:32
 13/22 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok.

Visszafogott vagyok, szeretek olvasni, írni, zenét hallgatni.

2010. júl. 21. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Ejnye danika :D
2010. júl. 21. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

kicsit legyen nagyobb a hajad nyírasd fel oldalt hátul hagyd meg kicsit hosszabbra!

legyél barnább bőrű szal napozz szolizz vagy vmi!

és egy új szemüvegkeret sem ártana vmi divatosabb

és ha már ottartunk azt a ratyi halálfejes gyűrűt lerakhatnád!!

Goondolom az eddigi sikertelenséged miatt vagy ilyen rocker féleség ahogy elnézem a képet!

Dobd le ezt a feelinget és vedd lazábbra a dolgot járj el szórakozni!

Esetleg menj el egy teljesen új helyre bulizni ahol nem ismernek és nem az van hogy: nah ez meg mit akar itt

És ott ahol nemisernek ott akárki lehtsz csak rajtad mulik!

2010. júl. 21. 22:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy kutatás szerint 10/9 nő az atlétikus kinézetű férfiakat preferálja. Vállasodj barátom. Vegyél két egy kezes súlyzót, tölts le valamilyen edzésprogramot ahhoz a két súlyzóhoz, és napi vagy 2 napi egy órát csinálgasd otthon. Egy év múlva már látható változás.
2010. júl. 21. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:

szar a fotó es nem tetszel.nem vagy helyes,aranyos sem,cuki sem.semmilyen vagy..szerintem.

Én se néznék rád.Nincs miért.Csak a lelked segithet rajtad.

19l

2010. júl. 22. 01:02
 18/22 anonim válasza:
hát sztem elég csúnya vagy bocsi
2010. júl. 22. 02:48
 19/22 anonim ***** válasza:

01:02,02:48: nem kéne még tovább rontani az önbizalmát!

Nem vagy csúnya,átlagos vagy. De ha tényleg kivállasodnál,stílust váltanál helyes srác lennél. És persze higgy önmagadban! Próbáld magad elfogadni olyannak amilyen vagy,mert ahogy saját magadat látod,mások is úgy fognak téged látni! Szerintem sokat lehetne rajtad segíteni,egész helyes fiú is lehetnél! Nekem elhihetted,hogy vannak nálad sokkal csúnyább fiúk is,de mégis már 100 nővel voltak,sok ilyen barátom van.

2010. júl. 22. 12:14
 20/22 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy, a stílusodon alakíthatnál egykicsit, mert szerintem nincs még igazán kialakult stílusod ami pedig nagyon sokat számít, és legyen egykis önbizalmad! Fel a fejjel! :)
2010. júl. 22. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!